Foto: Toby Melville / Reuters / Scanpix
Inimesed
10. aprill 2019, 12:10

Lõpp kõlakatele: Sarah Ferguson seletab lõpuks, kas nad on prints Andrewga koos! (2)

Kuigi nad lahutasid juba enam kui kakskümmend aastat tagasi, on Sarah "Fergie" Ferguson ja prints Andrew üks neist endistest paaridest, keda rahvast on lootnud taas koos näha.

Erinevalt prints Charlesist ja printsess Dianast, kes avalikult üksteise suunas mürki pritsisid, on Yorki hertsog ja hertsoginna jäänud ka pärast lahutust headeks sõpradeks. Nad on püsinud nii lähedastena, et neid on pidevalt ümbritsemas kõlakad taas armumisest. Ferguson otsustas lõpuks sõna võtta ja fännide spekulatsioonidele lõpu teha, kirjutab Cheat Sheet.

Fergie on igati teadlik sellest, et mitmed väljaanded on kirjutanud justkui plaaniks ta Andrewga taas abielluda ja seega palus ta oma pressiesindajal viimaks kõlakaid adresseerida. "Hertsog ja hertsoginna on juba aastaid püsinud heade sõpradena ning midagi pole muutunud," sõnas tema esindaja. Väljaande The Express allika sõnul on ka prints igasugused kuulujutud ümber lükanud.

Põhjus, miks 1996. aastal abielu lahutanud paar nii pea uuesti kokku ei saa, võib peituda ka prints Philipis. Nii kaua kuni tema elab, ei jaluta nad uuesti koos altari ette, sest Andrew isa ei salli oma endist miniat silmaotsaski. Edinburghi hertsog on Fergiet põlanud alates 1992. aastal lahvatanud skandaalist,  kui meediasse jõudis foto, millel naise finantsnõustaja lutsis tema varvast. Sarah oli toona veel ametlikult Andrewga abielus. Kui Andrew on talle kõik patud andestanud, siis Philip peab siiani vimma. Philip ei suuda talle kuningliku perekonna maine kahjustamist andestada ja seetõttu on ebatõenäoline, et nad tema elu ajal uuesti abielluks.

Kõlakaid on sütitanud ta tõsiasi, et hertsog ja hertsoginna elavad jätkuvalt sama katuse all. Aastal 2015 kirjutati, et Ferguson on kolinud Šveitsi, kuid kolm aastat hiljem elas ta taas koos Andrewga. Naine tunnistas, et neile meeldib koos teed juua: "Me küll pole paar, aga me tõesti usume üksteisesse. Oleme üksteise positsiooni ja mõtete suhtes äärmiselt lugupidavad ja kuulame teineteist....Istume laua ümber ja joome koos pärastlõunast teed. See on meie elude väga oluline osa."