Foto: Pete Maclaine / Scanpix
Inimesed
9. aprill 2019, 15:09

Pöörane teooria: fännid arvavad, et hertsoginna Meghan polegi tegelikult rase! (15)

Viimane aasta pole hertsoginna Meghani jaoks olnud lihtsamate killast. Kõik staarid on kokku puutunud kõlakatega ja prints Harry abikaasa ümber on neid ringelnud omajagu. Hetkel on internetiavarustes levimas aga eriti pöörane teooria, mille kohaselt Meghan polegi tegelikult rase!

Meghan ja Harry tutvusid ühise sõbra kaudu aastal 2016 ja nende vahel lahvatas nii suur armuleek, et mees palus näitlejanna kätt vaid poolteist aastat hiljem. Paar teatas kihlusest 2017. aasta novembris ja pulmade korraldamisele kulus vaid kuus kuud. Nad abiellusid 19. mail 2018 ja kuigi paljud jumaldasid kuninglikke pulmi, ei mõistnud mõned miks paar niivõrd kiirustas.

Harry on alati tahtnud isaks saada ja Meghan ei jõudnud ema rolli ära oodata. Nad rääkisid, et kavatsevad pärast pulmi alustada pere loomist ja keegi ei osanud aimata kui kiirelt Meghan rasedaks jääb. Juba 2018. aasta oktoobris teatas paar, et kevadel näeb ilmavalgust nende esiklaps. Meghan jäi ilmselt rasedaks vaid kaks kuud pärast abiellumist. Viljakusekspertide sõnul on üpris ebatõenäoline nii ruttu rasestuda, kuid Meghan on alati oma keha eest hästi hoolt kandnud ja seega on see kindlasti võimalik.

Internetiavarustes on levimas pöörane teooria, et Meghan teeskleb suure tähelepanuvajaduse tõttu lapseootust, kirjutab Cheat Sheet. Mõned väidavad, et ta korraldas tähelepanu nimel endale maksumaksja raha eest hirmkalli beebipeo (mis ei vasta muidugi tõele). Teised ütlevad aga, et tema beebikõht on liiga suur ja arvatakse, et ta kasutab avalikel üritustel võltskõhtu.

On peaaegu võimatu, et Meghan siiski rasedust teeskleb. Tema kõht on küll üpris suur, ent iga naise rasedus möödub erinevalt. See, et tema kõht on Kate Middletoni omast suurem, ei tähenda, et ta valetaks. Lisaks peaks kuninglik perekond olema piisavalt tark, et mitte sellist tsirkust korraldada. Meghani ja Harry laps peaks sündima aprilli lõpus.