Foto: Mike Reed / ZUMA Press / Scanpic
Inimesed
9. aprill 2019, 12:54

FOTOD | 1159 eurot ühe öö eest! Kourtney Kardashian tähistas Soome lukshotellis oma 40. sünnipäeva (3)

Kourtney Kardashian käis kiirelt meie põhjanaabritel külas. Tõsielustaaride klanni vanim sõsar käis Soomes tähistamas oma saabuvat 40. sünnipäeva. Kardashianiga olid kaasas nii tema kolm last kui ka endine kallim Scott Disick, kes võttis veel omakorda kaasa oma verinoore pruudi Sofia Richie.

Staar peatus muinasjutulises Arctic TreeHouse hotellis, mis pakub majutust Rovaniemil SantaParki teemapargis. Kourtney saabus kuulduste kohaselt Soome 7. aprillil. Hotelli disaininud Studio Puisto arhitektid paljastasid sotsiaalmeedias, et Kardashian ööbis ühes vastvalminud sviidis. Kõnealuse sviidi ühe öö hinnaks on 1159 eurot (Vaata hinnakirja lähemalt SIIT)! Sviidist avaneb vaade ümbritsevale metsale ja hea õnne korral ka virmalistele.  

Ka Sofia Richie jagas eile oma Instagramis pilti lumisest paigast, kuid oma täpsemat asukohta ta ei avaldanud. "Põhjapoolus," kirjutas modell vaid pildi alla. Väljaande Daily Mail allika sõnul veedab Kourtney tihti aega koos Scotti ja Sofiaga ja "nad on hetkel heas kohas". Pole teada, kas seriaali "Keeping Up With The Kardashians" kaamerad võeti ka kaasa. Kourtney nooremaid õdesid Kimi ja Khloet igatahes ei nähtud.

View this post on Instagram

The North Pole 💌

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Vaata, kui uhkes hotellis staarid peatusid!