Foto: Envato Elements
Sisuturundus
9. aprill 2019, 11:41

Anaalseks on uus oraal

Anaalseks on olnud äärmiselt seksikas tabu läbi aegade, ent viimase kümne aastaga on Pornhubi otsingutes kasutatud „anaalseksi“ märksõna 120% rohkem. Kevade hakul suureneb huvi seksuaalsete piiride kompamise vastu ning katsetatakse erinevaid sekslelusid tavalisest usinamalt. Uuringute järgi tunnevad naised end pärast anaalseksi positiivsemana ja partneriga lähedasemana kui traditsioonilist seksi harrastav võrdlusgrupp. Kui sa seda juba teed, siis tee õigesti - selles annab nõu erootikapood Must Panter.

VALMISTA ETTE

Sa ei saa lihtsalt esemeid anusesse sisestama hakata. Nii võid endale haiget teha. Esmakordsel anaalkatsetusel alusta väiksema anaaltapiga, mille läbimõõt võiks olla ca 2-3cm. Nii nagu jõusaalis käima hakates võtad kõigepealt kergemad hantlid kätte.

Suurepärased abivahendid alustamiseks on anaalhelbed, mille ülemised mummud on väiksema ja alumised suurema läbimõõduga, et saaksid järk-järgult naudingu piire katsetada. Vibreerivad anaaltapid aitavad tegelikult lihastel lõdvestuda ja muudavad ka esmakordse kogemuse nauditavamaks.

NULLKOGEMUSEGA EI TOHI KOHE PEENISEST ALUSTADA

Anus ei ole sama veniv kui vagiina. Teda tuleb ette valmistada. Selleks võib kuluda päevi kuni kuid enne, kui tunned peenise suuruse anaaltapi penetratsioonist mõnu. Aga ära viska anaalnaudingut oma magamistoa sõnavarast veel välja. Meestele on tagaukse mängud äärmiselt erutavad!

LIBESTIT, LIBESTIT JA VEEL ROHKEM LIBESTIT

Anaalnautlejate moto on: „aeglane ja libe“! Mida rohkem libestit kasutad, seda parem. Anus ei oma naturaalset libestamise võimet nagu vagiina. Kasuta spetsiaalseid anaallibesteid, mis ei imendu sinu kehasse ja pakuvad kauakestvat libestatust. Kui sinu lemmikuteks on silikoonist valmistatud anaaltapid, siis kasuta kõrge viskkoossusega veebaasil valmistatud libesteid.  

KLISTIIR VÕI MITTE KLISTIIR, SELLES ON KÜSIMUS?!

See on täiesti sinu otsustada, kas teha eelnevalt klistiir või mitte. Tunned oma keha ja mugavuspiire kõige paremini. Juhul, kui siiski valid klistiiri, tee seda ohutult. Parim oleks seda teha paar tundi enne suguühet spetsiaalse anaalklistiiriga. Keha hügieen on oluline ka pärast suguühet, kuna olgem ausad.. tegemist on anusega! Hüppa duši alt läbi või kasuta beebidele mõeldud niiskeid rätikuid.

KUIDAS SAADA ANAALNE ORGASM?

Lihtsalt öeldes saadakse anaalne orgasm läbi anuses olevate tundlike närvide stimulatsiooni. Orgasm ei ole ainult vaginaalse penetratsiooni privileeg! Orgasm on oma olemuselt seksuaalse pinge järsk järeleandmine.  Pärasoole eesmine sein ja vagiina jagavad tervet hulka närve. Lisaks võib anaalsel stimulatsioonil olla sama mõju, mis kliitori massaažil.

Leia oma lemmik anaallelu ja- libesti ning paku oma kehale kevadel erinevaid naudinguid!

5 anaalseksi plussi:

#1 Pole võimalust jääda rasedaks.

#2 Anaalseks viib intensiivse orgasmini.

#3 Võimalus suurendada oma seksuaalset menüüd erinevate leludega.

#4 Saad katsetada midagi uut, näiteks topeltpenetratsioon ja pühkida magamistoast tolmu.

#5  Saad oma kallimaga veelgi lähedasemaks, kuna anaalseks on hoopis intiimsem kui vaginaalne. See nõuab palju usaldust ja head kommunikatsiooni.

Uuringute järgi tundsid naised end pärast anaalseksi positiivsemana ja partneriga lähedasemana kui traditsioonilist seksi harrastanud võrdlusgrupp.

Mine e-poodi anaallelusid uudistama!

Kogu valikut vaata SIIN!

Vallatuid naudinguid!

Sinu

Must Panter