BAARI-MADISFoto: TEET MALSROOS
Elu
6. aprill 2019, 18:37

BAARI-MADISE BLOGI | Nüüd ma tean, mida ekrelased tunnevad, kui kõik nende vastu sõdivad puhtalt väljaöeldud sõnade pärast (26)

Agu Sihvka pole ka oma kooliteel nii palju aru andnud, kui mina sel nädalal oma möödunud nädalase peatüki pärast. Nimelt avaldasin oma arvamuse tülist, mis leidis suurt kajastust meedias. Loe täpsemalt SIIT! Ja kuna mul on vastavate inimeste mainimine edaspid nende vaimse ja füüsilise heaolu nimel, keelatud, siis kahjuks ei saa ega viitsigi enam detailidesse laskuda.

* Mina lugesin artiklit nagu ka kõik teised.
* Mina avaldasin oma arvamuse nagu ka kõik teisedki.
* Anonüümsed ilkujad said öelda välja kõik, mis arvasid, kommentaariumites. Mina tegin seda avalikult oma blogis.
* Interneti-trollid pääsesid karistuseta, mind tõmmati võlla.

Leidus inimesi, kes naersid minuga kaasa. Ja ülejäänud materdasid täielikult maha. Mu reiting on vajus madalamaks, kui Keskerakonna oma. Osad nägid blogipostituses satiiri ja nalja, teised suurt viha õhutamist ja protesteerisid sama ägedalt mu vastu justkui oleks mina uue koalitsiooni kokku pannud. Lumehelbekesed sellised!

BAARI-MADIS Foto: TEET MALSROOS


MIS SIIS JUHTUS ?

Lugesin suurest Palja Porgandi ja Erik Orgu tülist ja kohtusaagast tervisliku toitumise teemadel. See innustas mind omakorda kirjutama peatükki, kuidas inimesed peaksid oma tervise hoidmise nimel pöörduma alati õigete inimeste poole. Loomulikult vürtsitasin blogi isiklike kogemuste, mahlakate detailide ja võrdlustega. Aasisin veidi mõlema osapoole kallal, tehes ka end rõõmsalt lolliks, nagu ikka.

Ma isegi selgitasin lõpusõnades, et saan kõigest ja kõigist valesti aru. Ja mind ei peaks MITTE KUNAGI surmtõsiselt võtma. Aga siiski, õrnad hinged on murtud, ärid on tuksi keeratud ja maailm on kah takkapihta hukas. Võitjaid olukorras pole, kuid tähelepanu saavad kõik. Nagu öeldakse: "All publicity is good publicity" ja seda täpselt nii kaua, kui su nimi õigesti kirjutatakse...

Veider, te ei võta neti-trolle tõsiselt, vaid naerate nende matsliku suhtumise pärast, siis miks te ometigi tõmbate klouni võlla, kes on öelnud avalikult välja, et teeb nalja kõige ja kõigi üle. KORDAN, mind ei maksa mitte kunagi tõsiselt võtta. Kas mina olen süüdi selles, et mul on veidi teistsugusem huumor ja suurem platvorm enda väljendamiseks, kui tavalisel inimesel. Kas tõesti minusuguse wannabe sõnavõtt on Eesti suurim valupunkt ajal, millal tulevane peaminister diskrimineerib inimõigusi. Nüüd ma tean, mida ekrelased tunnevad, kui kõik nende vastu sõdivad puhtalt väljaöeldud sõnade pärast. Miks te ometigi vaevate oma pead veel ka minu lollustega ?

Ma olen vabandanud ette ja taha, lootes et asi vaibub. Selgitusi andnud A4de kaupa. Aga kes kurat vabandab minu ees nende, mind füüsiliste vägivalla ja tapmisähvradustega ähvardanud inimeste tegude ja sõnade eest!? Kõik, kes negatiivselt oma arvamust minu kohta avaldavad, ei viitsigi süveneda, kuidas mina end tunnen. MITTE KEEGI!

Kedagi isegi ei huvita. Nüüd peaksin hoopis mina end ohvrina tundma, või mis? Kas peaksin nutma silmad peast välja, kuna mind kiusatakse? Raisk! Kõik tahavad ainult kiita saada, aga kriitikat kuuldes murdutakse ja pasundatakse ülekohtust. Elus peab nii heas, kui ka halvas oskama kahe jalaga maa peal seista. Elu ei ole pidev Disney multikas.

BAARI-MADIS Foto: TEET MALSROOS

Kallid lugejad, ma ei hakka vabandama teie ees, et mu maitse ei lange teie omaga kokku. Samas ei hakka ma ka ulguma, kui teie vihane sõnavõtt mind alandab ja naeruvääristab ning mõnuga porri materdab. Igal inimesel on õigus oma arvamusele. Tuletan veelkord meelde, et mu eesmärk pole kunagi kedagi
tahtlikult kiusata ega mõnitada.

Õhtulehes ilmus artikkel pealkirjaga "Me võime naerda ja üksteist aasida, aga inimest ei tohi ala- ega naeruvääristada". See on ka minu moto minu blogis. Mulle meeldib viia nali äärmisesse ekstreemsusesse. Vahest see õnnestub ning vahest mitte.

Ja mille põhjal baseerub teie pime viha minu vastu? Selle, mida näete ja loete. Teist ei suvatse keegi uurida, mis päriselt toimub. Titanic sõitis ka väidetavalt otsa väiksele jäätükile. Me keegi ei näe, mis on vee all peidus. See sai kahjuks laevale saatuslikuks, aga mina ennast nii lihtsalt murda ei lase teie pisukese pahameele pärast. Mis siis ikka. Teritage oma hambaid mu peal edasi. Mina võtan 100% vastutuse oma sõnade eest ja olen nüüd omad vitsad saanud. Kas teie julgete sama teha?