Zara 22,95 €
Ilu ja mood
4. aprill 2019, 13:33

NÄDALA MOELEID: kevade kõige trendikam kott!

Kõhukotid, mis viimati tegid ilma 90ndatel, on tagasi ning tõrjunud kõrvale kõik veidi klassikalisemad ja vähem vastuolulised ridikülid. 

Kui varem oli kõhukotil küljes pigem halb maine ning seda peeti kõike muud kui stiilseks kotivalikuks, siis nüüd on tuuled pöördunud ning kõhukotist enam trendikamat viisi oma asjade hoiustamiseks polegi. 

Tõsi, enam ei kanta neid suvaliselt ümber kõhu, vaid hoopis tihedalt ümber vöökoha, nii et miniatuurne kott täidab tegelikult ka püksirihma ülesannet. 

Stiilsemaks on muutunud ka koti välimus. Kui varem olid tegemist suure paunaga, siis nüüd on kõige stiilsemad vöökotid nahast (või kunstnahast) ning pigem minimalistliku disainiga. Niiöelda kaheosalise vöökoti trendile pani aluse Itaalia moemaja Fendi, kes näitas neid esimest korda Milanos juba pool aastat tagasi. Veidi mehaaniku tööriistarihma meenutava niiöelda originaali eest tuleb välja käia Fendi butiigis aga lausa 1150 eurot. 

Õnneks on aga ka taskukohasema hinnaga kaubamärgid tulnud kaasa viisaka välimusega vöökotitrendiga ning nii võib moeröögatusi saada ka mitukümmend korda soodsamalt. 

Zara 22,95 €