Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / Scanpix
Inimesed
2. aprill 2019, 12:00

Kuninglikud sahinad: kas prints William pettis abikaasat tema parima sõbrannaga? (14)

Tuleb välja, et prints William ja tema isa prints Charles võivad olla sarnasemad kui me arvasime. Värskete kõlakate kohaselt pettis ta oma abikaasat ühe tema parima sõbranna Rose Hanburyga.

The Sun kirjutas möödunud nädalal, et hertsoginna Catherine on tülli keeranud oma parima sõbranna Rose Hanburyga. Cambridge'i hertsog ja hertsoginna olevat katkestanud kõik sidemed Hanbury ja tema abikaasa David Rocksavage'iga, kuid selle taga peituvat midagi enamat.

Cholmondeley markii ja tema abikaasa Rose Hanbury olid varasemalt kuningliku paari kaks kõige lähedasemat sõpra. Paarid on Norfolkis naabrid ja koos on käidud mitmetel topeltkohtingutel, kuid midagi suurt on sõpruskonna lahku ajanud. "Kõik teavad, et Kate ja Rose keerasid inetult tülli. Nad olid varem lähedased, kuid enam mitte," rääkis allikas väljaandele The Sun. "Kuna nad elavad üksteisele nii lähedal ja neil on palju ühiseid sõpru, tahab Willam rahu teha, et paarid püsiksid sõpradena. Kate on aga selgelt öelnud, et ei soovi neid enam näha ja tahab, et William nendega suhtluse lõpetaks."

Juba pikemat aega on kirjutatud ka prints Williami ja tema venna Harry vahel kõlkuvast sõjakirvest. Paljud usuvad, et prints Williamis tekitas kõhklusi Harry ja Meghani kiiresti kulgev suhe. Reporter Nicole Cliffe kirjutab aga, et vendade tüli ei pruugi üldse Meghaniga seotud olla. "William oleks kindlasti Harryle oma afäärist rääkinud," säutsus Cliffe. Naine spekuleerib, et vanema venna teod oleksid kindlasti Harryle haiget teinud, kuid suurest lojaalsusest mindi kõlakatega kaasa ja üritatakse tegelikku skandaali varjata.

Foto: Alan Davidson/REX/Vida Press

"Jõulude ajal hakkasid levima kõlakad, et William ja Rose on veidi liiga lähedaseks saanud," väitis üks paarile lähedane allikas, et prints olevat oma abikaasa sõbrannast lummatud. "Ta on oma loomult flirtiv ja kaunis naine ning William on ainult inimene. Kõlakad ei vasta tõele, kuid need jõudsid Kate'i kõrvu ja ta sai maruvihaseks...See on väga kurb, sest nad olid lähedased sõbrannad ja Rose'i lapsed mängivad Kate'i omadega."

On raske öelda, kas seekordsel kuulujutul on tõepõhi all või mitte, sest kuninglik perekond pole sel teemal sõna võtnud. Osad fännid ei suuda uskuda, et prints William oma isa jälgedes kõnniks, ent teised on täheldanud, et inimesed jäljendavad tihti oma vanemate patte. Kuid isegi, kui see vastab tõele, siis tõenäoliselt paar abielu ei lahuta.

Rose Hanbury on endine modell. Temast 23 aastat vanem David Rocksavage on filmitegija ja Cholmondeley seitsmes markii. Ta päris aastal 1990 enam kui 200 miljonit ja Norfolkis asuva Houghton Hall kinnistu. William ja Kate on Hanburyt ja tema abikaasat tundnud juba mõnda aega. Paar väisas ka nende laulatust aastal 2011, kuid nende sõprus olevat tõeliselt õide löönud aastal 2014, kui hertsog ja hertsoginna oma Anmer Halli maakodus puhkas. Mõlemal paaril on kolm väikest last. 

Foto: ROTA / Vida Press