Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
1. aprill 2019, 18:21

Kaheksa asja mida peaksid teadma suhtest noorema naisega (38)

Suur vanusevahe võib romantilise suhte puhul pahatihti probleemiks osutuda. Ümbritsevad inimesed suhtuvad teie partnerlusse tõenäoliselt skeptiliselt ning ei pruugi seitsmeaastast või suurematki vanusevahet heaks kiita. Kuid kui soovid, et noorema naisega loodud suhtest saaks asja, pead endale selgeks tegema, mida sellest oodata võid. The DateMix jagab kaheksat tähelepanekut, mida võiks mees teada, enne kui alustab suhet märkimisväärselt noorema naisega.

1. Ta ei pruugi sinu viidetest aru saada

Ja sina ei pruugi mõista tema märkuseid. Üks parimaid põhjuseid, miks käia omavanuse kaaslasega on see, et te olete üles kasvanud samas meediaruumis. Jah, teie muusikamaitse või meelisfilmid võivad erineda, aga vähemalt pole te üksteise lemmikute suhtes täiesti võõrad.

2. Tema vanemate jaoks oled otsekohe probleemiks

Lapsevanemad tahavad alati oma võsukesele parimat. Nii, et kui nende 25aastane tütar näitab üles huvi 40aastase mehe vastu, tekib neis automaatselt sinu kohta eelarvamus – isegi, kui sul on maailma parimad kavatsused. Noore naise puhul võivad tema vanemad arvata, et sa soovid teda ebaõiglaselt ära kasutada. Jäta kallima emale-isale hea mulje ning aja möödudes kaovad ka nende eelarvamused.

3. Ka tema sõbrad on mures

Noore naise sõprade meelest võivad kohtingud veidi eakama mehega olla veidrad. Nende seltskonnas üritab ka mees käituda endast nooremana, mis võib viia väga ebamugavate olukordadeni. Jää noorte hulgas endaks ja jää täiskasvanuks!

Foto: PantherMedia/Scanpix

4. Sa pead tõestama püsivust

Kui su elu on korda seatud, on ka palju lihtsam püsivasse suhtesse astuda. Enda elus õnne ja stabiilsuse puudumine võib panna sind kahetsema, et sinu noorel kaaslasel võib veel olla palju aega kasvada ja areneda. Kindel töökoht ja sissetulek kooskõlas seatud eesmärkidega annavad teile mõlemale kindlustunnet.

5. Kaitse kaaslast ka oma sõprade eest!

Noorem kallim võib tunduda paljudele meestele trofeena – seetõttu pead garanteerima, et ka sinu sõbrad kohtlevad teda austusega. Pea meeles, et ta on noor ning sinu ülesanne on teda selliste ebamugavuste eest kaitsta.

6. Unusta ära väide „sina ei saa ju sellest aru“

Eluaastatega laekub ka kogemusi. Kui sinu nooremal partneril on vähema elukogemuse tõttu sinust erinev arvamus, ei saa seda talle pahaks panna. Omavahelistes vaidlustes vanuse trumbina letti löömine, et argument võita, paneb naist end rumala ning tähtsusetuna tundma. Varasem sünniaasta ei too tarkust!

7. Ta solvub, kui sa kogu aeg tema vanust meelde tuletad

Naise silmis oled sa temaga koos just tema enda pärast. Kui sinu naljad  keskenduvad tema noorele eale või erinevale lapsepõlvele, ei näita sa tema suhtes üles austust. Isegi kui ta on noorem, pead alati nägema teda kui endaga võrdset.

8. Naine ei pruugi veel teada, kas ta on laste saamiseks valmis

Sul on olnud mõtlemiseks piisavalt aega, temal aga mitte. Sa ei tohi naisele survet avaldada otsuse tegemiseks, mille jaoks pole ta veel niipea valmis. Otsusele jõudmine ning eluks kindla sihi seadmine võib võtta noore neiu jaoks aastaid.