Foto: I-Images / ZUMA press / Scanpix
Inimesed
30. juuli 2019, 15:35

5 asja, mis on hertsoginna Meghani külmkapis alati olemas! (7)

Sussexi hertsoginna Meghan jagas 2016. aasta augustis aset leidnud väljaande Good Housekeeping fotosessioonil infot oma külmkapi sisu kohta. Loe, millised viis asja tal alati olemas peavad olema!

Porgandid 

Meghan ütles, et tal on külmkapis alati porgandeid: "Nii mina kui ka kummalisel kombel mu koer Bogart armastame neid." Tal oli enne prints Harryga kohtumist kaks koera – Bogart ja beagle nimega Guy. Koos Harryga adopteerisid nad möödunud aastal ka musta labradori retriiveri nimega Oz.

Hummus

Mis läheks porganditega paremini kokku kui hummus? Meghani sõnul leiab tema külmkapist Lähis-Ida köökides populaarset kikerhernestest dipikastet. Ilmselt meeldib talle tervisliku snäkina süüa porgandeid hummusega.

Chia seemne puding

Meghan on tuntud toidufänn ning talle meeldib kokata ja uusi roogasid proovida. Mäletate tema elustiiliblogi The Tig? Ta intervjueeris selle veergudel toidumaailma tipptegijaid ja ilmselt pani endale kõrva taha ka suurepäraseid nippe.

Üks tema lemmikutest on chia seemne puding. "Teen seda iga nädal. See on nii lihtne ja nii hea," seletas Meghan. Ta jagas ka oma nüüdseks kustutatud Instagrami lehel retsepti: "Kodune chia seemne puding (2 tassi mandlipiima + 1 tass chia seemned. Lisa kaneeli, vaniljeekstrakti ja veidi agaavi. Sega kõik koostisosad läbi ja pane ööseks külmkappi seisma. Raputa peale marju ja kookoshelbeid."

Mandlipiim

Kindlasti leiab tema külmkapist mandlipiima. Pole ka ime, sest see on tema pudingu retsepti üks tähtsamaid komponente. Lisaks on tegemist ka hea valguallikaga ja täispiima asendajaga.

Roheline mahl

Meghan lisas, et tema külmkapis on alati olemas ka roheline mahl ja vaadates seda nimekirja, siis pole kahtluski, et ta toitub tervislikult. Arvestades tema tihedat graafikut, siis on tal vaja kõiki toitaineid, et püsida energilisena.