Foto: George Rogers-POOL/SIPA/Scanpix
Inimesed
29. märts 2019, 12:18

Meghan või Kate? Kumma hertsoginnaga kuninganna paremini läbi saab? (2)

Kate Middleton ja Meghan Markle on olnud kuninganna Elizabethile suurepärased pereliikmed. Tema Kõrgeausus on mõlemaga lähedane ja teinud nende seltsis ka ametlikke ülesastumisi. Kate ja Meghan on aga kaks väga erineva iseloomu ja ellusuhtumisega naisterahvast ning fänne on alati huvitanud, kellega kuninganna paremini läbi saab?
 
Prints William ja Kate olid enne abiellumist koos olnud juba aastaid. Sel ajal sai tulevane hertsoginna kuningliku perekonna liikmeid lähemalt tundma õppida, kuid kuningannaga kohtus alles seitse aastat hiljem. Isegi pärast Williamiga abiellumist võttis omajagu aega, kuni Kate koos oma abikaasa vanaemaga kahekesi ametlikke kohtumisi hakkas väisama.
 

See ei tähenda loomulikult, et kuninganna ja Kate ei saaks omavahel läbi. Nende suhted paistavad olevat head ja ei tasuks ka unustada, et Kate oli Williamiga kohtudes väga noor. Kuninganna on just viimasel ajal hertsoginnale toeks olnud, kui prints Harry abikaasa Meghan paistab kõigi tähelepanu keskmes olevat.

Nagu me kõik teame, siis Meghan Markle sai tuntuks näideldes hittdraamas "Suits". Kui Kate Middletonile tõi tähesära kuninglikku perekonda abiellumine, siis Meghan oli kuulus juba ammu enne prints Harryga kohtumist. Kuninganna võib eelistada asjaolu, et Williami abikaasal puuduvad sidemed Hollywoodiga. Kuigi tal on head suhted ka Meghaniga, siis paistab Kate'i taust talle rohkem meelt mööda olevat.

Kuninglikele on ette kirjutatud terve hunnik rangleid reegleid ja Kate paistab neist pea kõiki järgivat. Tema kleidid on alati õige pikkusega ja kuninganna juuresolekul ei hoia ta kunagi Williami käest kinni. Võib alati kindel olla, et Kate teeb täpselt seda, mida temalt oodatakse. Meghan pole mässumeelne, kuid ta on otsustanud kuninglikku elu elada veidi teistmoodi. Sussexi hertsoginnat on nähtud kleite kandmas ilma sukkpüksteta, meelega sasitud soengu ja omavahel kokkusobimatute kõrvarõngastega. Tema ja Harry ei pelga ka kunagi oma tundeid avalikult demonstreerida, isegi kui kuninganna on kohal.

Mõlema paari graafikud on tihedad ja nende ümber tiirleb terve meeskond, kes nende kuninglikke kohustusi igapäevaselt koordineerivad. Kuninganna rõõmuks on Kate ja William alati Londonis püsinud. Nad elavad Kensingtoni palees ning nende ametlikud kontorid asuvad Buckinghami palees ja Clarence House'is.

Meghan ja Harry otsustasid hiljuti aga minna oma teed ning kolida kuninglikust majapidamisest lahku. Nad soovivad asju teha omamoodi ja tõenäoliselt on kuningannal selle suhtes vastakad tunded. William ja Kate peavad kuninglikust protokollist kinni, samal ajal kui Meghan ja Harry naudivad iseseisvat elu.

Kuninganna armastab küll mõlemat, kuid väljaanne Cheat Sheet spekuleerib, et ta võib veidi paremini läbi saada Kate'iga. Cambridge'i hertsoginna on väga etteaimatav ja teeb asju täpselt nii nagu Elizabeth tahaks. Meghan võtab oma Hollywoodi tausta tõttu rohkem riske ja see võib kuningannaga pisut hõõrdumisi tekitada.