Foto: PLANET PHOTOS / Scanpix
Kultuur
28. märts 2019, 14:50

KINDEL! „Seks ja linn“ tuleb taas, kuid kahjuks ilma menusarja kuulsa nelikuta

Menusarja "Seks ja linn" kolmas täispikk mängufilm heideti küll kõrvale, kuid fänne võiks rõõmustada üks teine projekt. Nimelt on värskete andmete kohaselt valmimas täiesti uus "Seksi ja linna" teleseriaal, kuigi Carrie Bradshawd me selles ilmselt näha ei saa.

Paramount Television on endale krahmanud Candace Bushnelli uue raamatu "Is There Still Sex In The City?" õigused, kirjutab Metro. Teos keskenub seksile,  sõprusele ja armusuhetele pärast 50ndat eluaastat ning loomulikult leiab tegevustik aset New Yorgis. Augustis ilmuva teose karakterid seisavad silmitsi armastuse, abielu, laste, lahutuse, raskete kaotuste ja pingega hoida kinni noorusest.

Emmy ja Kuldgloobusega pärjatud USA komöödiasari "Seks ja linn", milles lõid kaasa Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon ja Kristin Davis oli eetris ajavahemikus 1998–2004. Seriaali autoriks oli Darren Star ja lisaks vändati ka kaks täispikka mängufilmi ning sarja tegelaste eellugu pajatav noortesari "The Carrie Diaries".

Töös oli ka kolmas film, kuid projektile tõmmati kriips peale, sest Kim Cattrall polnud nõus oma kurikuulsasse Samantha rolli naasma. Kuulduste kohaselt oleks Chris Nothi tegelaskuju Härra Big kolmandas filmis surma saanud ja Cattrall lahkus, sest stsenaariumi järgi oleks tema karakter saanud siivutuid pilte Cynthia Nixoni poolt kehastatud Miranda 14-aastaselt pojalt Bradylt.