Foto: Vida Press
Ilu ja mood
28. märts 2019, 10:48

Kuidas kanda moevärv beeži ja näha seejuures stiilne välja?

Beež on üks selle kevade ja suve moevärve, kuid erinevalt mõnest veidi särtsakamast toonist, võib see kandjast jätta igava, halli hiirekese mulje. 

Kui varem oli moemaailm vaimustatud hallist ja selle kümnetest erinevatest varjunditest, siis nüüd on selleks värviks beež. Ei saa öelda, et tegemist oleks mõnevõrra lihtsama värvitooniga, mida kanda, sest ka beež kipub nägema seljas välja veidi igav ja üksluine ning ei pruugi kandjast jätta just kõige trenditeadlikumat muljet. 

See aga ei tähenda sugugi seda, et beežist peaks iga hinna eest üritama eemale hoida. Hoopis vastupidi. Nii nagu trendiraportidki kinnitavad, ei piirdu õige moehai sugugi vaid ühe beeži rõiva või aksessuaariga, vaid kannab seda värvi pealaest jalatallani. Et seejuures hea välja näha, peab aga oma riietuse enne veidi läbi mõtlema. 

Nimelt tuleb beeži kandes mõelda väga palju riiete materjalidele ja tekstuuridele. Kui kanda korraga vaid ainult ühte materjali, siis näeb mulje igav välja ning stiilipunkte pole kindlasti lootust saada. Küll aga annab kandja heast maitsest aimu see, kui omavahel sobitada näiteks kudumeid ja veidi elegantsemaid materjale nagu siid ja satiin. Positiivselt silmapaistva mulje jätad endast ka siis, kui kombineerid omavahel mehelikke ja naiselikke riideid ja lõikeid ning argi- ja pidupäevarõivaid. 

Seejuures tasub meelde jätta ka see, et kindlasti tuleks tähelepanu pöörata ka beeži erinevatele värvinüanssidele ning vältida seda, et selga satuksid kõik ühes toonis beežid rõivad. 

Stiilinäiteid moemekadest: 

Foto: Vida Press
Foto: Vida Press