Foto: Envato Elements
Sisuturundus
26. märts 2019, 15:49

Aurinko soovitab: 6 parimat kohta pulmareisiks!

Milline paik oleks piisavalt romantiline, põnev ja vinge, et veeta seal oma pulmareis? Reisikorraldaja Aurinko annab nõu!

Santorini, Kreeka. Imekaunis Santorini saar on maailmakuulus oma võrratute päikeseloojangute ning mäenõlvadele rajatud lumivalgete külade poolest. Mägine läänerannik on vaadete nautimiseks ideaalne. Enamik hotelle asub saare idaranniku kuurortides, kus puhkajaid ootavad kaunid rannad ja suur valik söögikohti ning õhtuveetmisvõimalusi. Santorini on üks parimaid kohti romantilisteks mesinädalateks! Vaata täpsemalt SIIT!

Montenegro. 35 kilomeetri pikkune Budva Riviera uhkeldab kristallselge merevee ja lopsaka loodusega. Päikeseline Budva on üks Aadria mere ranniku vanimaid asustatud punkte ning tänapäeva Budva Riviera tähtsaim kuurortlinn. Siinselt rannikult leiab luksushotelle, kus on muuhulgas peatunud näiteks popstaar Madonna või näitlejanna Angelina Jolie. Vaata täpsemalt SIIT!

Madeira, Portugal. Madeira saar on loodusesõprade ja matkajate paradiis. Peamiseks vaatamisväärsuseks on saare lopsakas loodus, eukalüpti - ja loorberipuumetsad, aastaringselt õites troopilised aiad ja pargid. Mägisel maastikul on üle 2000 kilomeetri vanu niisutuskanaleid ehk levadasid, mille ääres paiknevad matkarajad pakuvad põnevust erineva sportliku vormiga matkajaile. Madeira on ainus koht maailmas, kus aastasadu tagasi rajatud levadade süsteem on täies ulatuses säilinud ning kasutusel tänapäevalgi. Mäekülgedel paikevad matkarajad on ümbritsetud kaunist maastikust ja lopsakast taimestikust. Valida saab jalutuskäikude vahel loorberimetsaga kaetud mägedes või päikeselisel rannikul. Jalutamiseks on siin ka hulgaliselt parke ja aedu, täis lillevaipu ja põlispuid. Vaata täpsemalt SIIT!

Aadria mere rannik. Mööda Aadria mere rannikut, imekaunis Emilia Romagna maakonnas paiknevad Itaalia kaunid puhkusepärlid: elav Rimini linn, rohelusse mattunud Riccione, väike ja võluv Cattolica. Kõikjal saab puhata itaaliapäraselt: nautida jäätist, itaalia kööki ja maitsta suurepäraseid veine. 15 kilomeetrit laugelt kirkasse Aadria merre suubuvat peene liivaga randa garanteerib puhkajatele lõõgastavad päevad päikselisel rannal. Riminit kutsutakse nii Euroopa Las Vegaseks kui unetuks kuurordiks. Muide, Itaalia romantikapealinna Veneetsiasse saab Riminist teha ühepäevase reisi. Vaata täpsemalt SIIT!

Korfu, Kreeka. Korfu on Kreeka üks rohelisemaid saari. Mäenõlvu katvad lugematud oliivi- ja männisalud pakuvad koos väikeste türkiissiniste lahesoppidega hingematvaid vaateid. Saarel on suur valik erinevaid randu, liivaseid ja kiviseid, laiemaid ja kitsamaid. Osa rannasoppe on ligipääsetavad ainult merelt ja Korfu lähinaabruses on mitu väikesaart, kuhu korraldatakse laevaretki. Hüppa paadist kristallpuhtasse vette ujuma, naudi merd ja päikest. Saare põhjaosa paikneb praktiliselt vastu Albaaniat, nii et sealgi tasub ära käia. Vaata täpsemalt SIIT!

Puerto Plata, Dominikaani Vabariik. Dominikaani Vabariik rõõmustab külastajaid kaunite liivarandade ja Kariibi mere rütmidega. Puerto Platas saab nautida troopilist päikest, kilomeetrite pikkusi liivarandu, looduse lopsakat rohelust ja kohalikku rõõmsat elurütmi.

Puerto Plata sobib nii rahulikku rannapuhkust kui ka uusi seiklusi otsivatele puhkajatele. Mitmekülgsest ekskursioonivalikust leiab igaüks midagi meelepärast. Muuhulgas on võimalik tutvuda San Felipe kindluse ja kohaliku maaeluga. Adrenaliini pakuvad koselt laskumine, rafting ja kalastamine. Vaata täpsemalt SIIT!