Foto: TV3
Inimesed
25. märts 2019, 15:22

VIDEO | Lapseootel Getter Jaani: see on maailma kõige ägedam tunne üldse! (4)

„Padjaklubi“ Laura on oma uhiuue beebiblogiga täies hoos! Seekordseks külaliseks on lapseootel Getter Jaani, kellega räägitakse erinevatel põnevatel rasedusteemadel. Tüdrukutel saab palju nalja ning loomulikult saadakse ka üksteise kohta palju uut ja üllatavat teada. 

Laura küsib muuhulgas Getterilt, kas lapseootel on ka kuidagi teistmoodi olla – milline see tunne õieti on? „See on maailma kõige ägedam tunne üldse! Nüüd, kui see päriselt käes on, siis saad aru, et sellesarnast tunnet pole mitte kunagi varem tundnud,“ sõnas Getter. „Kui tavaliselt teed pilte, siis tõmbad kõhu sisse. Nüüd justkui nagu hakkad tõmbama sisse, aga mõtled, et nüüd enam tegelikult vist vahet pole,“ naeris lauljatar.

Laura uurib ka erinevate söögiisude ja lõhnade kohta. „Näiteks üks hetk mulle ei meeldinud enam lifti lõhn. Kuna me elame uues korterelamus, siis seal on pahtlilõhn,“ sõnas Getter. Laura jällegi naljatas, et temale väga selline lõhn meeldib. Söögiisudest tõid mõlemad neiud välja pošeeritud muna. „Mina igatsen väga toorest muna. Ma mõtlesin, et esimene asi, kui ära sünnitan, söön toorest muna lõhega!“ unistab Laura.

Lisaks tunnistavad nii Laura kui ka Getter, et beebiriided on väga armsad. Samuti tõstatab Laura olulise küsimuse: „Minu arust on rase kole sõna. Peaksime mõtlema mingi uue sõna,“ pakkus ta välja. Getter nõustus, kuid millise sõna tüdrukud lõpuks välja mõtlesid, näed juba videost. 

„Ma tean, et rasedate kõrvakuulmine läheb halvemaks,“ sõnas Laura. Sellepärast teevad tüdrukud ka humoorikat whisper challenge’it ning nalja saab palju.  

Vaata lähemalt videost!