Foto: Envato Elements
Sisuturundus
26. märts 2019, 15:58

Mis siis, kui kaunil pulmapäeval hakkab ühtäkki vihma kallama?

Pulmakutsed on saadetud, peopaik lillevanikutega ehitud, piduroad tellitud ja kõik musttuhat ettevalmistust selleks elu ilusaimaks päevaks tehtud. Külalised kogunevad ja ülev meeleolu loob ennast kui võluväega.

Jah, see on teie elu ilusaim päev. Olete just öelnud oma jah-sõnad, kirjutanud käte värisedes alla tähtsale dokumendile. Seisate õnnejoovastuses ja võtate vastu õnnitlejate horde. Tullakse lillede, kingituste ja õnnesoovidega. Pruut-peigmees embavad lähedasi ning lilleneiud (ja/või -peiud) mattuvad õitekoorma alla. Fotograaf teeb kaskadöörlikke hüppeid vasakule ja paremale, et jäädvustada imelised hetked just nii, et neile saaks hiljem tagasi vaadates neidsamu emotsioone ikka uuesti läbi elada...

Kujutle nüüd aga, et kogu selle kireva sündmuse korraldamise juures olete unustanud end kaitsta. Kaitsta millegi silmale nähtamatu, ent ometi nii vajalikuga! Oled harjunud, et populaarne nanokaitsevahend GoGoNano Stay Dry on sinu igapäevaseks abivahendiks vihmase ja porise ilma puhul, ent sel päeval paistab sinu meeltes vaid päike?

Võib juhtuda, et sinu pulmapäeval kallab vihma kui oavarrest. Või oled peopaigaks valinud koha, mis mitmenädalase saju järel sugugi rohelist oaasi ei meenuta ning kus võib iga külaline, pruutpaarist rääkimata, vahetada uhiuued peokingad vanade ja heade kummikute vastu? Aga mitte ainult vihm ja pori ei või sinu elu tähtsündmust rikkuda! Tujurikkujad on näiteks ka veiniplekk, väikese sugulase šokolaadine käejälg särgil või ämma huulepulgajälg peigmehe pluusikaelusel. Samuti on plekitootjateks lilled, pulmatort, šampanja ning veel paljud teised pealtnäha süütud ja imelised asjad, millega peo jooksul kokku puutute.

Nanokaitsevahend GoGoNano Stay Dry on oma võimekust paljudes ekstreemsetes tingimustes tõestanud. Brändi looja Kaur Reinjärv toob välja selle eelised teiste analoogsete toodete ees: „GoGoNanos kasutame uusimaid tehnoloogiaid ning pihustatav kaitsevahend seob end märkamatult materjali struktuuriga selle sees. Nii ei tekita ta riiete peale nähtamatut „kilekotti”, vaid laseb sel vabalt hingata. Aktiivosakesed töötavadki materjalis, mitte aga sinu nahal või keskkonnas.”

GoGoNano toodete hulka kuuluvad lisaks naha- ja tekstiilikaitse Stay Dry pihustile ka spetsiaalsed tooted ekraanile (Liquid Shield) ning koguni autokerele. Kõikide tavakasutajale mõeldud sarja toodete kasutamine on imelihtne – Stay Dry puhul piisab vaid rõivaste pinna ühtlasest piserdamisest, autokerekaitse ja ekraanikaitsevahendi puhul tuleb vahend lapiga laiali ajada. Vedelikke tõrjuv kaitse hakkab toimima juba 15 minuti möödudes ning kestab vähese kulutamise korral kümneid kuid. Vee baasil loodud koostis tagab vahendite ohutuse tervisele ja keskkonnale, vähendades samas oluliselt kodukeemia kasutamist (korralikult kaetud esemete pesemiseks või puhastamiseks piisab niiskest lapist või veega loputamisest).

Võluvahend on seega võimekas salarelv nii pruutpaarile kui külalistele, kes soovivad edaspidi end plekkide eest kaitsta. „Miks mitte panna GoGo-tooteid pulmaoksjonile,” lisab Kaur Reinjärv heatujuliselt. „Või kinkida pudelike seda imevahendit värskele äiale sõnadega: „Siitpeale kaitsen mina sinu tütart. Sina hoolitse ülejäänu eest.” Kindel on, et mistahes GoGoNano toote kasutamisest võib vabalt alguse saada mõni uus igavese armastuse lugu,” lisab ta.

GoGoNano tooted on mugavalt saadaval www.gogonano.com ning kõikide edasimüüjate juures!