Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
23. märts 2019, 20:58

ARMAS KLÕPS | Palju õnne! Henry ja Maris Kõrvitsa pere sai lisa (10)

Palju õnne! Räppar Genka ehk Henry Kõrvitsa ja tema abikaasa Maris Kõrvitsa perre on sündinud poeg. Uhke isa teatas rõõmsat uudist sotsiaalmeedia vahendusel, jagades fotot värske ilmakodaniku pisikesest käest.
View this post on Instagram

Kolm 🍼❤️🙏

A post shared by Genka (@paksbasilio) on

Maris Kõrvits teatas beebiootusest detsembri keskpaigas. "Maailmas sünnib imesid. Imedel palju nimesid. NELJAS. Neli on uus kolm," kirjutas naine Instagrammi läkitatud pildiga, millel ilutsesid beebipapud. 

“See on täiega lahe! Olen kogu aeg sisimas kolme last soovinud ja see pisike täidabki mu unistuse," avaldas Henry jaanuari alguses ajakirjale Pere ja Kodu antud intervjuus, et on oma kolmanda lapse sünni üle väga õnnelik. Pärast tütre Tuule Teele sündi oli mees tütrest nii vaimustuses, et tundus, et rohkem lapsi perre ei mahugi. “Tuulest kuus aastat hiljem tuli Villem ja arvasime Marisega, et nüüd piisab. Tegelikult saab asi täiuslikuks alles siis, kui uus tita sünnib!” ütleb ta nüüd.

Paari peres kasvab veel kolm last: tütar Tuule Teele, poeg Karl Villem ja Marisel on eelmisest kooselust poeg Oscar Robin. Maris ja Henry abiellusid 10. juulil 2015. Pulmapidu peeti Tallinnast eemal Rehe küünis, Üksnurme külas.