Foto: Martin Harris/Capital Pictures/Scanpix
Inimesed
22. märts 2019, 16:13

FOTO | Fännid vaimustuses: lauljatar Jessie J ei häbene tselluliiti

Mäletate veel neid aegu, kui Instagramis postitusi tehes piisas vaid Valencia või X-Pro II filtrist? Lihtsamad ajad. Nüüd käivad ka kõige kaunimad näitsikud oma pildid üle Facetune'iga, ent staarid nagu Kim Kardashian võtavad pilditöötlust eriti tõsiselt. Samas leidub ka mõningaid prominente, kes oma vigade peitmise asemel tõmbavad neile hoopis tähelepanu.

Lauljatar Jessie J pälvis ohtralt kiidusõnu oma viimase postitusega, vahendab Cosmopolitan. Nimelt läkitas staar sotsiaalmeediasse rannaklõpsu, mille allkirjas ei häbenenud ta tähelepanu pöörata tselluliidile: "Inimestele, kes ütlevad, et mul on tselluliit. Ma tean. Mul on peegel."

Jessie J on ka varasemalt naiste nimel sõna võtnud. Ta oli äärmiselt avameelne, kui internet asus teda võrdlema Jenna Dewaniga: "Olen naine, kes toetab kõiki naisi. Olen naine, kes armastab kõiki naisi ja ma ei vaata vaikides, kuidas meedia õpetab noori naisi pidevalt end teistega võrdlema. Või valima, et kes on nende meelest ilusam...Olge oma sõnadega tundlikumad. Olge oma sõnadega lahkemad. Teil pole õrna aimuga, mis kahju need teha võivad. Oleme üksi tugevad. Kuid üheskoos? Me naised võime tõeliselt maailma muuta!"