Foto: Kuvatõmmis / YouTube
Inimesed
22. märts 2019, 13:42

Kolme lapse ema kulutas meeletu summa, et näha välja nagu hertsoginna Meghan (4)

Sussexi hertsoginna ilu ja stiilitunnetust ajavad taga naised üle kogu maailma. Tema ilurutiini on üpris lihtne ka järgida, sest iga toode ja meetod, mida ta kasutab, on internetis juba saadaval.

Millist põsepuna ta kasutab? Umbes 30 dollarit maksev NARS Blush paljude lemmikus toonis nimega Orgasm. Tema lemmik koorija? 65 dollarit maksev Tatcha vahutav riisi ensüümipulber. Tahad samasuguseid ripsmeid? 30 dollarit maksev Diorshow Iconic ripsmetušš on sinu uus lemmik. Meghan armastab ka firma Biore näopuhastuslappe, mille hinnaks on ca kaheksa dollarit. Need meeldivad talle nii väga, et ta ostab neid lausa mitu pakki korraga.

Mis puudutab aga tema rõivaid, siis naist on nähtud nii kõrgmoodi kui ka taskukohaseid brände kandmas. Zara, H&M, Prada ja Hunter on vaid mõned hertsoginna lemmikud. Meghani stiili- ja iluvalemit on lihtne järgida ning seetõttu teevad seda paljud.

Texasest pärit advokaat Xochytl Greer ei piirdunud aga ainult riiete ja ilutoodetega – naine kulutas hiljuti 30 000 dollarit ilukirurgia peale, et näha välja täpselt nagu prints Harry abikaasa, vahendab Revelist. Kolme lapse emast sai Meghani fänn pärast seriaali "Suits" vaatamist. "Mulle meeldis väga tema tegelaskuju Rachel Zane. Pidasin teda tugevaks naiseks...Ta mõjus tervikliku ja konservatiivsena," seletas Greer ABC saatele "Nightline" antud intervjuus. Tema armastus näitleja vastu süvenes aga siis, kui Markle hakkas käima prints Harryga. "Ta on ju meie Ameerika printsess! See meeldib mulle."

Foto: I-Images / Zuma Press / Scanpix

Xochytl Greer ütleb, et näeb endas ja hertsoginnas mitmeid sarnasusi. Sarnaselt Meghanile on ka Greer eelnevalt abielus olnud ja lahutanud. Ta samastub ka oma iidoli päritoluga – Meghani ema on afroameeriklanna ja isa valge, Xochytl on aga pooleldi mehhiklane. Greeri sõnul on ka tema perekonnas probleeme. Kõigele lisaks seob naisi seadus, sest Meghan kehastas sarjas "Suits" juristi.

"Tean, et ta pole advokaat, ta on näitleja ja nüüd ka Sussexi hertsoginna. Seega see pole päris tema individuaalselt, kuid ta mängis seda rolli," seletab Greer. "See on miski, mille abil saan ma tõmmata rohkem paralleele ja tunda end temaga lähedasemana."

Väliselt Meghaniga sarnanemise jaoks käis Greer noa all. Naine lasi korrigeerida oma põski, tagumikku, kõhtu ja reisi. Ta lasi panna täidised lõuga, huultesse ja silmade all. Lisaks käis ta ka ninaoperatsioonil. "Kui sinikad ja paistetus kadusid, vaatasin ma peeglisse ja tundsin end taas õnnelikuna," lausus Greer.

Greeri fänlus on paljude meelest liiga ekstreemne. "Sain alguses väga koledaid sõnumeid, milles öeldi, et ma ei näe üldse tema moodi välja ja peaksin arstidelt raha tagasi küsima. Kustutasin need kommentaarid, muutsin end sotsiaalmeedias privaatseks ja liikusin edasi," ütleb ta. 2-aastane tütar ei tee aga oma emal ja hertsoginnal enam vahet: "Ta ütleb, et emme on televiisoris. See on emme! Selgitan talle, et see pole emme."

36-aastane Xochytl tunnistab, et käis operatsioonil eelkõige seetõttu, et pärast lahutust end enesekindlamana tunda ja nüüd on ta valmis uut armastust otsima ka mõnest tõsieluseriaalist. "Kandideerisin saatesse "Abielus esimesest silmapilgust," paljastab Greer.