Zara 39,95 €
Ilu ja mood
31. märts 2019, 13:00

MOEHITT | Miks sa peaksid kõikide jalanõude seast hankima endale just need iludused? (5)

Kuigi saabaste aeg hakkab otsa saama, siis tegelikult poolsaapaid ei tasu siiski kapinurka veel viskama hakata kuna moehoolikud käivad nendega tegelikult juba pea aasta ringi. 

Ussimuster on vaieldamatult suur moeröögatus nii riiete kui ka aksessuaaride maailmas. Kui maonahk riietel võib paljudele tunduda liiga pealetükkiv, siis aksessuaaridel on ta palju vastuvõetavam ning tõele au andes jätab inimesest ka veidi tõsiseltvõetavama mulje. 

Nii ongi näiteks ussimustriga poolsaabastest saanud üks kõige müüdavamaid moetooteid ning tänavamoepilte vaadates jääb mulje, et igal moefännil on need jalanõukapis olemas. 

Samas pole ka imestada, et need nii populaarsed on, sest nende ostmiseks on põhjused kindlasti rohkem kui asjaolu, et tegemist on hetkel suure moeröögatusega. 

Näiteks on ussimuster tegelikult klassika ning ei tasu karta, et seda ühel hetkel ei ole vastuvõetav kanda. Teiseks lisavad taolised poolsaapad välimusele isikupära ning muudavad ka kõige igavama rõivakomplekti kohe veidi stiilsemaks. Kindlasti ei tasu mööda vaadata ka asjaolust, et ühtviisi hästi sobib neid kanda nii lühikeste pükstega soojemal perioodil, kui ka seeliku, pükste ja teksadega talvel, kevadel ja sügisel. 

Uterqüe 69,95 €
Steve Madden 149,99 €
Aldo 75 €
Topshop 125 €
Zara 39,95 €