Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix
Inimesed
7. aprill 2019, 08:14

Kuulsad Hollywoodi naised, kes otsustasid ise oma kallimaid kosida

Traditsiooni kohaselt palub peig romantiliselt sõrmusega oma kallima kätt, ent need kuulsad naised võtsid ohjad enda kätte ja esitasid hoopis ise selle tähtsa küsimuse, vahendab People.
Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

Britney Spears

Popstaar palus Kevin Federline'i kätt aastal 2004, kui nad olid parasjagu Iirimaalt New Yorki lendamas. "Ütlesin järsku, et "Mis siis, kui sa tahaksid abielluda?" ja sealt edasi ma kuidagi palusingi teda endale meheks," meenutas Spears ajakirjale People antud intervjuus. Esialgu mees keeldus: "See üllatas mind. Arvasin, et mees peaks naise kätt paluma. Paar minutit möödus ja siis ma küsisin ise," lisas Federline. "Ma ei mõelnud tegelikult koheselt küsimuse esitamise peale, kuid tegin seda ilma kahtlusteta. Teadsin juba mõnda aega, et tema on see õige." Paar abiellus 2004. aasta oktoobris, kuid abielu purunes kolm aastat hiljem. 

Foto: MARIO ANZUONI / Reuters / Scanpix

Elizabeth Taylor

Hollywoodi filmilegendil oli seitse abikaasat, kuid ainult ühe kätt palus ta ise. Ta esitas küsimuse endast 20 aastat vanemale Briti näitlejale Michael Wildingule. Nad abiellusid aastal 1952 ning neile sündisid pojad Michael ja Christopher, ent ka see liit lõppes lahutusega.

Foto: Jordan Strauss / AP / Scanpix

Kristen Bell

Dax Shepard palus Belli kätt aastal 2009, kuid paar vandus enne mitte abielluda, kui kõigil see seaduslikult võimalik on. Pärast seda, kui USA ülemkohus andis samasooliste abieluks California osariigis rohelise tule, esitas näitlejatar sotsiaalmeedia vahendusel oma kallimale tähtsa küsimuse. "@daxshepard1 kas sa abiellud minuga?" säutsus naine 2013. aasta juunis, millele mees muidugi jaatavalt vastas. Näitlejad, kelle peres kasvavad kaks tütart, sõudsid sama aasta oktoobris vaikselt abieluranda.

Foto: MARIO ANZUONI / Reuters / Scanpix

Pink

2005. aasta juunis otsustas Pink ohjad haarata ja palus motokrossi staari Carey  Harti keset võistlusi endale meheks. Hart oli parasjagu alustanud võistluse kolmandat ringi, kui naine tõstis üles tähtsa küsimusega plakati. Kui mees selle peale koheselt kinni ei pidanud, tõstis naine üles järgmise sildi, millel oli kirjas "Mõtlen seda tõsiselt." Kuus kuud hiljem sõlmis paar igavese liidu.

Foto: DANNY MOLOSHOK / Reuters / Scanpix

Diane von Fürstenberg

Kuulus moelooja ütles Barry Dillerile mitmel korral ei, kuid ta teadis juba varakult, et soovib koos temaga veeta kogu oma ülejäänud elu. Kui nad ühel päeval New Yorki olid sõitmas, nägid nad üht vanemat meest oma abikaasat ülekäigurajal kaitsmas. "Ja me mõlemad mõtlesime sama asja: tahame kunagi olla see paar," seletas Fürstenberg. Mitu aastat hiljem ei osanud naine oma kallimale midagi sünnipäevaks kinkida, kuid järsku sähvatas ta peas mõte. "Kui sa tahad, siis võin sünnipäeva puhul sinuga abielluda," pakkus disainer. Nad on olnud abielus alates aastast 2001.