Foto: Phil Noble / Scanpix
Inimesed
21. märts 2019, 10:50

KÕMULISED KLÕPSUD | Prints Charles ja Camilla hiilisid töövisiidi ajal randa päikest võtma (6)

Prints Charles ja hertsoginna Camilla Parker Bowles sõitsid hiljuti Kariibi mere regiooni 13 päeva kestvale tuurile. Inglismaa tulevane kuningas ja tema abikaasa peatuvad kümnel erineval saarel ja võtavad osa viiekümnest erinevast kohtumisest. Esmaspäeval Barbadosele saabunud siniverelised jõudsid aga hektilisest ajakavast hoolimata ka randa päevitama hiilida. Kahjuks jäi paar vahele ka paparatsodele.

Välismeedias avaldatud pildid on tekitanud palju vastukaja, vahendab The Cheat Sheet. Barbadosel vaba hetke nautinud Camilla ja Charles jäid pildile ujumisriietes ning hiljem tabati prints ka ookeanis sulistamast. Pressiliidu sõnul ütles allikas, et fotod on tehtud riiki tähtsal rahvusvahelisel tuuril esindava paari vabal hetkel, kus oleks mõistlik oodata veidi privaatsust. Printsi advokaat olevat saatnud oma veergudel need pildid avaldanud meediaväljaannetele pahase kirja. 

Cornwalli hertsoginna ja prints Charles on viimase viiekümne aasta jooksul esimesed Briti kuningliku perekonna liikmed, kes külastavad oma tuuri raames ka Kuubat. Pärast seda, kui Kuubast sai 1961. aastal kommunistlik riik, pole ükski kuningliku perekonna liige saarele oma jalga tõstnud. 17. - 29. märtsini kestva tuuri raames külastab paar kuute erinevat riiki ja üht ülemeremaade territooriumit: Saint Luciat, Barbadost, Saint Vincenti ja Grenadiine, Saint Kittsi ja Nevist, Grenadat, Kuubat ning Kaimanisaari. Nad peaksid tagasi Suurbritanniasse jõudma täpselt selleks ajaks, kui Meghan Markle ja prints Harry oma esiklast siia ilma tervitavad.

Charles jumaldab reisimist ja uute toitude proovimist, ent hertsoginna eelistab kodune olla ning ta kardab hirmsasti ka lendamist. 2018. aastal hüppas Camilla viimasel hetkel alt ja keeldus oma hirmu tõttu printsiga Austraaliasse reisimast. Lisaks lendamisele tekitavat naises sel korral ärevust ka kohalik toit. "Ta tegi märkuse, et pole toidu suhtes väga kindel," sõnas paruness Hale väljaandele Daily Mail.