Foto: Vida Press
Ilu ja mood
20. märts 2019, 15:05

Tossudega kohtingule!?!

Kui enamik naisi surub kasvõi hambad ristis kohtingule minnes kontskingad jalga, siis enam ei pruugi see vajalik olla ja seda tänu Jennifer Lopezile. 

Nimelt nähti Jennifer Lopezi hiljuti minemas kohtingule oma kallima Alex Rodrigueziga ning kontskingade asemel olid lauljataril jalas hoopis valged Alexander McQueeni tossud.

Foto: Vida Press

Taolist valikut peetakse revolutsiooniliseks ning usutakse, et Lopez on sellise käitumisega pannud aluse uuele trendile, kus kohtinguõhtu ei tähenda ilmtingimata kontskingade või üleüldse peenemate jalanõude kandmist, vaid kallimaga võib välja minna ka lihtsates tossudes. 

Tõsi, päris igasugused tossud siiski kohtinguks ei sobi. Näiteks kõiksugused kirjud sporditossud tasub kindlasti kappi jätta. Küll aga võib jalga panna võimalikult minismalistlikud, ühes toonis, pilku mittepüüdvad tossud kuna neid on kõige kergem ülejäänud riietusega veidi peenemaks muuta. 

H&M 19,99 €
River Island 60 €

Samas tasuks siiski meelde jätta, et ülejäänud riietus tossude juures võiks jääda traditsioonilisemaks. Näiteks äge pükstükk, väike must kleit või satiinist seelik koos tossudega näeb igati trendikas välja, kuid samas jätab kaaslasele mulje, et oled tema nimel siiski veidi pingutanud.