Foto: Richard Pohle/Pool/Scanpix
Inimesed
19. märts 2019, 11:23

Miks nii? Kuid kestnud kuningliku peretüli keskmes on hoopis vennad William ja Harry (3)

Hertsoginnade Meghan Markle'i ja Kate Middletoni väidetavast vihavaenust on räägitud juba kuid, ent kuninglik filmitegija Nick Bullen lausus väljaandele Fox News, et sõjakirves kõlgub hoopis nende abikaasade vahel!

"Tegelikult on hoopis William ja Harry tülis," ütles Bullen. "Kõik vennad lähevad riidu. Kõik perekonnad lähevad riidu. Nende tüli on hetkel avalikuks tulemas." Bulleni sõnul tuleb see info äärmiselt usaldusväärsest allikast ning lisab, et prints Charles ja kuninganna Elizabeth II näevad vendade lepitamiseks ränka vaeva.

"Arvan, et inimesed ei taha neist poistest niimoodi mõelda," seletab Bullen, miks seni uskusid kõik, et hertsoginnad on hoopis tülli keeranud. "Need on poisid, kes kaotasid oma ema väga noores eas ja muinasjutu kohaselt peaksid nad olema lähedasemad kui kunagi varem ning vajama üksteist. See on ilmselt ka tõsi, kuid tegemist on kahe kahe 30ndates täiskasvanud mehega, kes on alustanud oma pere loomist, neil on erinevad abikaasad, nad kolivad riigi erinevatesse osadesse, täidavad erinevaid ülesaineid."

Nick Bullen nendib, et oli printside vihavaenust üllatunud: "Jah. See oli kurb. See oli väga, väga kurb, sest sa ei taha sellist asja kuulda, kuid samas on nad ehtsad inimesed. Me unustame ära, et tegemist on inimestega. Me oleme kõik oma vendade ja õdedega aastate jooksul riidu läinud ning loodetavasti saab kõik korda."