Foto: MARIO ANZUONI / Reuters / Scanpix
Inimesed
18. märts 2019, 16:39

Heidi Klum: tänasel päeval on liiga palju meikimist ja kontuurimist, sellega on raske sammu pidada (1)

Supermodell Heidi Klum tunnistas, et meigimaailm on tänaseks päevaks liiga hulluks läinud. Staar üritab oma vanimale tütrele olla positiivseks eeskujuks ning palub tal oma loomulikku ilu mitte meigi taha peita.

"Tänasel päeval on liiga palju meikimist ja kontuurimist, sellega on raske sammu pidada," lausus 14-aastase tütre ema ajakirjale Closer antud intervjuus. "Kui Leni peegli ees mängib, siis ma ütlen talle, et ta on imeilus ja tal pole vaja meiki peale kuhjata. Üritan lastele mõista anda, et nad näevad niisamagi suurepärased välja."

45-aastane Klum nentis, et vahel on raske karjääri ja laste kasvatamise vahel tasakaalu leida, kui ta armastab emaks olemist. Modell kiidab ka oma 8-aastase tütre Lou muusikalisi andeid. "On keeruline tasakaalu leida, kuid ma pole ainus ema, kellele see raskusi valmistab. Mulle meeldib ema olla," sõnab modell. 

Heidil on 14-aastane tütar Leni, 13-aastane poeg Henry, 11-aastane poeg Johan ja 8-aastane tütar Lou. Ta läks muusik Sealist lahku 2012. aastal ja hetkel on ta kihlatud ansambli Tokio Hotel kitarristi Tom Kaulitziga. Paar kihlus küll vaid kümme kuud pärast suhtesse astumist, kuid blondi kaunitari sõnul oleks ta Kaulitziga abiellunud kasvõi esimesel päeval. "Kohtusime 2018. aasta veebruaris ja ausalt öeldes oleksin ma ilmselt võinud temaga abielluda sel samal päeval. Olin tema ettepanekust üllatunud, kuid samas mõtlesin ma, et see lähebki nii, sest me lihtsalt klappisime," seletas Klum.