Foto: PHIL NOBLE / Reuters / Pool / Scanpix
Inimesed
18. märts 2019, 13:53

Kahjuks läks teisiti: loe, miks prints Harry sünd tema isale esialgu pettumust valmistas!

Pole mingi saladus, et prints Charles on kiindunud oma miniatesse. Mees tõttas isegi ju viimasel minutil appi, et oma poja armastatu Meghan Markle altari ette saata. Printsess Dianaga abielus olnud Charles olevat ajakirja Marie Claire andmete kohaselt alati soovinud, et nende perre sünnib tütar. 

Printsess Diana teise raseduse ajal lootis Charles sisimas, et prints William saab endale õe. Kui 1984. aastal nägi St. Mary haiglas ilmavalgust hoopis prints Harry, ei suutnud mees oma pettumust varjata ja pööritas isegi beebi punaste juuste peale silmi. 

Lõpuks võttis Charles siiski poja omaks, nimetades mõned kuud hiljem antud intervjuus teda "imearmsaks". Mees rääkis ajakirjanikele, kui erakordselt hea lapsega on tegu, kes magab ja sööb imehästi. Prints isegi naljatas, et neil on peagi polo võistkond koos.

On teada, et ka printsess Diana soovis endale tütart. "Tütre lisandumine perekonda oleks Dianale kõik andnud," sõnas printsessi endine teener ja lähedane sõber Paul Burell Amazoni dokumentaalis "The Diana Story". "Temalt rööviti võimalus armastada oma lapselapsi – eriti Charlotte'i. Ta oleks ka Kate'i jumaldanud."