Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
18. märts 2019, 10:16

Kiri lugejalt: miks keskealised naised kinno mehi vaatama lähevad?! (27)

Õhtulehele kirjutas 45-aastane Kaido, kes käis nädalavahetusel sõpradega kinos vaatamas filmi „Mehed“. Tema üllatuseks olid nad sõpradega kinoseansil sisuliselt ainsad mehed.

„Terve saal oli keskealisi naisi täis. Mõned ehk ka natuke nooremad, aga esimene pilk oli suisa hirmutav – nagu oleks lõvikoopasse sisenenud,“ tunnistab Kaido, et ei astunud oma istekohale väga julgel sammul.

„Ma ise nagu mõtlesin, et kinno tulevad seda komöödiat pigem mehed vaatama. Naistele on ju neid armastusfilme ja nutukaid pidevalt,“ selgitab Kaido oma eelnevaid ootusi.

„Aga võibolla need naised tulidki lootusega, et saavad infot, kuidas kodus oma meestega paremini hakkama saada. Me ise olime sõpradega rääkinud ja lootsime, et filmis on rohkem nalju ja elulisi mõtteid keskealise mehe elust, aga ega seda ma sealt kah ei leidnud,“ tunnistab ta pettumust.

„Näitlejatel polnud viga midagi, aga see sisu polnud eriti haarav. Keskealiste meeste muredele ja rõõmudele seal väga suurt äratundmisrõõmu ei tekkinud. Kahjuks. Naised ikka kohati naersid seal, aga äkki neile meeldis lihtsalt Veikko Täär,“ pakub Kaido.

„Me pärast meestega pitsa ja õlle taga arutasime kah, et miks saalis nii meeletult naisi oli. Jutu katkestasid kõrvallauda istunud naised, kes samast filmist rääkima asusid. Nende arvates olid peaosalised täitsa kobedad tükid. Eriti olla nende südamesse läinud Täär, kelle kohta nad teadsid meenutada, et tal ka elus probleeme naiste ja lastega. Eks igale oma, aga minu elukaaslane küll seda filmi meiega vaatama tulla ei tahtnud.“

Kas sina oled seda filmi näinud? Kõnetab see pigem mehi või naisi?