Zara 39,95 €
Ilu ja mood
17. märts 2019, 14:07

Just see seelikupikkus on hetkel kõige kuumem!

Kuigi praegusel aastaajal eelistab enamik naisi seelikule pükse, on siiski üks seelikutüüp selline, mida saab imehästi ka küllaltki nigelate soojakraadidega kanda. 

Moemaailm on juba mõnda aega üritanud miniseelikut pildilt välja suruda ning tuua asemele veidi katvamaid versioone. Praegu võibki öelda, et miniseeliku kandmine pole sugugi trendikas, vaid hoopis moekam on endale selga tõmmata midipikkuses seelik. Sellised seelikud on võitnud nii suurte moemajade disainerite kui ka moemaanide südamed ning peaks tegelikult meele heaks tegema ka põhjamaalastel. Miks? Sellepärast, et sellise seelikuga saab käia ka siis, kui soojakraade veel napib ning mis seal salata - ka talvega kogunenud kilod ei paista nii hästi välja kui näiteks miniseelikut kandes. 

Seejuures on positiivne ka see, et põhimõtteliselt saab moepunktid kätte igasuguse midiseeliku eest. Kas eelistad pliiatsseelikut, plisseeritud seelikut või hoopis mõnda muud, sõltub juba kandjast endast kuna erinevaid seelikutrende on lihtsalt nii palju. 

Ühtlasi peetakse midiseelikuid garderoobi ideaalseks baasrõivaks kuna neid sobib kanda nii pidulikumal kui ka argisemal päeval. Praegu tasub näiteks nende juurde sobitada mõni kudum ning poolsaapad, suveperioodil aga hoopis T-särk ja sandaalid.

Kui sinagi eelistad püksid midiseeliku vastu vahetada, siis alljärgnevalt leiad mõned eriti trendikad variandid. 

Zara 39,95 €
H&M 59,99 €
Uterqüe 115 €
River Island 55 €
NOLO 130,99 € (Tallinna Kaubamaja)