Foto: Lachlan Bailey
Ilu ja mood
14. märts 2019, 13:59

Sebratriibuline kevadmood

Igal hooajal tuleb H&M välja ühe Studio kollektsiooniga, mis on koosneb limiteeritud koguses ja tavapärasemast kõrgema kvaliteediga rõivastest ja aksessuaaridest. Seekordne H&M Studio kevadkollektsioon on inspireeritud Arizonasest. 

Moehaide seas üks ihaldusväärsemaid kollektsioone "H&M Studio" on inspireeritud vaba hingega glamuursest ja seiklusjanulisest karakterist. Nii on kollektsiooni võtmeesemeteks näiteks vikerkaaretoonides avar kleit, dekadentlik litterseelik ning avar utilitaarne jakk. Kogu kollektsiooni saab iseloomustada sõnadega "hooletu glamuur". 

H&Mi disainijuht Pernilla Wohlfahrt iseloomustab naist, kellele nad järgmisel neljapäeval poodidesse jõudva kollektsiooni disainisid nii: "Disainisime naisele, kes ei sea endale piire. Õhtuti pidutseb ta litterseelikus, ent juba hommikul suundub metallitriibulistes retuusides joogasessioonile."

Kollektsiooni toonivalikut on mõjutanud inspiratsioonipilt Utah osariigis asuvatest kirkavärvilistest mineraaltiikidest. 

Kui tavaliselt esitletakse Studio kollektsiooni Pariisi moenädalal, siis sel korral tehti seda hoopis interaktiivse teatrikogemuse raames USAs Arizona osariigis, mis H&Mi enda sõnul väljendab hästi rõivaste ränduritest kantud vaimu. 

Ränduri tunnetusega rõivaid esitleti sel aastal Pariisi moenädala asemel hoopis interaktiivse teatrikogemuse raames USAs Arizona orariigis.