Foto: HUSSEIN ANWAR/SIPA/SCANPIX
Inimesed
6. mai 2019, 17:13

POETOIT EI KÕLBAGI! Loe, milline on kuninglike beebide dieet (1)

Pole mingi saladus, et kuninglikul perekonnal on toidu suhtes väga karmid reeglid (näiteks on neil keelatud küüslaugu söömine), ent milline näeb välja kuninglike beebide dieet? Loe, mida hakkab vastsündinud Sussexi beebi suure tõenäosusega sööma!

Rinnaga toitmine oli varasemalt tabu

Üllatus! Eelnevatel sajanditel anti enamik lapsi amme hoolde, kuid tänasel päeval langetab otsuse kuninglik ema. 80ndatel tuli printsess Diana ja murdis norme ning andis oma poegadele rinda. 2013. aastal kirjutas väljaanne Mirror, et hertsoginna Catherine toitis samuti prints George'i rinnaga ja kuulduste kohaselt on ta samamoodi kohelnud ka oma teisi lapsi. 

Poest ostetud beebitoit ei kõlba

Cornwalli hertsoginna võttis oma lapselapse nimel avalikult vastu orgaanilist beebitoitu, ent viisteist aastat kuningliku perekonna teenistuses olnud kokk Darren McGrady ütles, et pole näinud kunagi ühtegi kuninglikku beebit pakendatud toitu söömas. Miks? Sest kuningannal on kakskümmend isiklikku kokka. Pole vaja midagi peale värske toidu süüa.

Nositakse hoopis koduseid püreesid

McGrady sõnul sõid William ja Harry aurutatud õuna- ja pirnipüreed ning kõik viljad pärinesid kuninganna enda maamaja aiast. Vanemaks saades läksid lapsed üle püreestatud köögiviljade ja kana peale. Kõik koostisosad püreestati loomulikult mitu korda, et toidu sees poleks ühtegi ohtlikku tükki. Endine kuninglik kokk Carolyn Robb seletas, et perekonnal meeldib tarbida võimalikult palju nende endi maalappidelt pärinevat toitu.