"Padjaklubi" 11. hooaeg - võttepäev
Tele
12. märts 2019, 09:47

TV3 GALERII JA VIDEO | „Padjaklubi“ stardib koos uute näitlejatega (1)

Täna õhtul stardib TV3 eetris "Padjaklubi" 11. hooaeg, milles armu ei anta. Mehenäljas Kristina, treileripargi-Miša, Maria, kelle elu on täielikult karidele jooksnud ja pirtsakas rasedusehunnik Laura. Üksinda oleks nad kõik hukas, ent kas üheskoos suudavad tüdrukud hakkama saada hormoonidega, mis sel kevadel möllama hakkavad? Kindlasti, sest appi tõttavad uued näitlejad - nende seas Ago Anderson, Lauri Kaldoja ja ka Eesti populaarseimad juutuuberid. 

"Padjaklubi" uus hooaeg toob ekraanile palju huumorit, naerupisaraid ja seiklusi. Miša elab ja töötab treileripargis ning on taasleidnud oma „õige mina“ – naisteasjad teda väga ei huvita, palju ägedamad tunduvad õlu ja telekas.

Rahu ei ole aga kauaks, sest tasuta elamispinna lootuses trügib Miša juurde elama Kristina, kes jahib parasjagu aadlikust dirigenti ja otsib paaniliselt ka enda aadlikujuuri. Kahe nii erineva maailmavaate põrkumine saab lõppeda ainult täieliku krahhiga. Laura on viimase vindi peal rase koos kõige selle juurde kuuluvaga, st ta on pirtsakas ja tujukas. Maria mässib end taaskord ebamäärasesse suhtesse.

Vaata eksklusiivset klippi tänaõhtusest osast ja saa teada, milline on uhiuus tegelane Aigar, keda mängib Ago Anderson.

Vaata sarja treilerit siin: