Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
9. märts 2019, 15:06

Seksisõltlane valis tsölibaadi: varem magasin öösel kasvõi kuue mehega korraga! (31)

Inglismaal elav naine on lõpuks ometi suutnud elada neli kuud ilma seksita. Enne seda oli ta hädas ja õnnetu seksisõltlane, kes võis ühe ööga jõuda astuda vahekorda suisa kuue mehega.

Laurie Jade Woodruff on nüüd uhke ema, kes pühendab oma tähelepanu 18kuusele pojale, kuid mitte alati pole ta elu olnud selline, kirjutab Mirror.co.uk.

Naine magas erinevate meestega sageli ka siis, kui tal selleks isegi tuju ei olnud. Isegi ühel õhtul mõnes seksiklubis kuue mehega mürada - see ei olnud naise jaoks probleem.

Isegi oma poja isale ei suutnud ta jääda truuks. Ta lihtsalt ei suutnud oma iha kontrollida - seks mõjus talle lohutavalt. Ta ei pidanud küll arvestust, aga tõenäoliselt magas ta ligi 200 mehega.

Vajadus seksida aina süvenes, mistõttu mõistis naine lõpuks, et vajab abi. Abi ja tuge leidis ta teistelt, kes sama probleemiga silmitsi olid seisnud.

Nüüd ongi Laurie Jade Woodruff neli kuud elanud tsölibaadis, mis on andnud aega ja energiat kirjutada raamatut oma elust ja kogemustest.

Ta tunnistab, et on endiselt seksuaalne, kuid avaldab lootust, et suudab oma iha talitseda, et keskenduda pojale ja karjäärile.

Vaata SIIT!