Foto: Tim Whitby / Scanpix
Inimesed
8. märts 2019, 11:34

Polegi täiuslik: loe, mis on hertsoginna Meghani kõige halvemad harjumused! (4)

Meghan Markle suudab isegi viimaseid kuid rasedana näha alati välja laitmatu ja ühtegi viga on pea võimatu leida. Ent hoolimata tema kuninglikust staatusest, on Meghan siiski inimene nagu me kõik ja enne prints Harryga abiellumist pidas ta elustiiliblogi nimega The Tig. Sarja "Suits" näitlejatar jagas seal detaile oma elust, kogemustest ja isegi halbadest harjumustest, millest ta lahti ei suuda saada.

Ropendamine

Aastal 2016 tunnistas Sussexi hertsoginna Meghan oma blogis, et ei suuda oma emotsioone vaka all hoida ja plahvatusega kaasnevad ka ropud sõnad, kirjutab CheatSheet. Tema toonane uusaastalubadus oli vandumine lõpetada: "See jõuab mu lubaduste nimekirja pea igal aastal. Roppused tulevad täitsa ootamatult, kui ma olen liiga palju tööd teinud või tunnen end pärast mõningat jooki nipsakana." Me ei saa kindlad olla, kas hertsoginna on oma harjumusest lahti saanud või ei, kuid ilmselt kuninganna juuresolekul ta end liiga lõdvaks ei lase.

Väga avalikult kiindumuse väljendamine

Prints Harry ja Meghan on kõrvuni armunud. Kuigi kuninglik protokoll on selle vastu ja kuninganna Elizabeth seda ka ei fänna, meeldib paarile avalikult miilustada. Sussexi hertsog ja hertsoginna teevad üksteisele silma, hoiavad käest kinni ja musitavad ning paaril korral on märgatud ka reie silitamist ja tagumiku krabamist.

Küünte närimine

Meghan on püüdnud lisaks ropendamisele saada lahti ka küünte närimisest. Kuninglikel naistel peaksid olema lühikesed loomulikud küüned, kuid Meghani jaoks võib maniküür olla probleem. "Närin ikka veel küüsi turbulentsel lennul või stressirohkel päeval...See on ebadaamilik. Aga samas on ka vandumine. Pagan," kirjutas naine oma blogis.