Naistepäev Viru tänavalFoto: Robin Roots
Eesti uudised
8. märts 2019, 10:29

GALERII | NAISTE NIMEL: mehed tunglevad Viru lilletänaval ilusamate õite eest (17)

Naistepäev on Tallinnas Viru tänavale lillekioskite juurde ohtralt mehi meelitanud, kes oma naistele lilli ostavad.

Rohkete lilleostjate ootuses on Viru tänav täna autojuhtidele avatud kuni kella 19ni, sest hoolimata trahvidest ja hoiatustest pargivad innukad lilleostjad auto sinna kuhu juhtub.

„Varasemad aastad on näidanud, et sel päeval on mehed nii innukad lilleostjad, et ei aita siin selgitustöö ega trahvid – ikka pargitakse auto sinna, kuhu pole lubatud ja tekitatakse ohtralt liiklusohtlikke olukordi. Otsustasime sel aastal koos transpordiametiga ajutiselt liikluskorraldust Viru tänaval muuta, hommikul kella kuusest kuni õhtul kella seitsmeni võivad kõik lilleostjad lühiajaliselt parkida lillekioskite ette, et mugavalt ja kiiresti sooritada naistepäeva lilleost,“ ütles munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere.

„Autoga saab sõita Viru tänava kioskite juurde, kus parkimist ja liiklemist reguleerivad meie inspektorid. Pärast ostu suunatakse autojuht Viru väravate kaudu Valli tänavale ja sealt edasi Pärnu maanteele. Soovime autojuhtidele mõistvat ja teistega arvestavat liiklemist. Juhinduge mupo patrulli märguannetest. Kõigile naistele aga toredat naistepäeva!“