Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
8. märts 2019, 10:26

MEES KURDAB: naised ei taha ennast pesta ja kasida (80)

Lauril lõppes aasta eest suhe, mis oli kestnud üle kümne aasta. Mehe üllatuseks ei olegi uuesti naistega kohtamistel käimine sugugi lihtne. Ja probleem pole naiste leidmises ega hoidmises, vaid hoopis kaaslannade hügieenis.

„Fotodel piltilus naine, kel kelmikas pilk ja haarav huumorimeel. Saame kokku ja kallistame – tunnen higilõhna. Kutsud kellegi enda juurde koju sööma, aga tema jaoks pole elementaarne, et enne sööki ja pärast wc-d tuleks käsi pesta. Hommikul koos ärgates ei näi suuhügieen üldse meenuvat. Mis juhtunud on?! Miks naised end enam pesta ja kasida ei taha?!“ tunneb 44-aastane Lauri imestust.

„Võin veel mõista toidupoes valmistoitu ostvaid higiseid töömehi, aga tõeline naine... Tõeliselt naiselt ootan midagi enamat,“ räägib Lauri ja lisab: „Eriti suhte algus ootaks, et kaaslanna pingutab ehk oma hügieeni ja välimuse suhtes enam.“

„Pole harvad juhused, kus tahaks ebaviisakalt öelda, et restorani asemel peame kohtingut alustama vannitoast. Ma ei ütle, et kõik naised hügieenist ei hooliks, aga lubamatult sageli osutub see kõik suhtes suureks pettumuseks,“ kurdab mees.

„Ühe naisega oli meil hea klapp. Korraks juba lootsin, et äkki jõuame kaugemale. Komistuskiviks sai ikkagi see, et ta ei pidanud kätepesust piisavalt palju lugu. Kaua sellise erimeelsusega elada ei saa,“ selgitab Lauri.

„Leiaks meeldiva naise, kes eelistaks vängele parfüümile lihtsalt seepi ja vett. Hea vestluskaaslane, ühised huvid, kirg – ma oleks valmis uuesti püsisuhte looma,“ pole Lauri veel loobunud lootmast ja unistamast, et kusagil on see õige naine teda ootamas.