Foto: VALERIE MACON / Scanpix
Inimesed
7. märts 2019, 14:08

Menusarja „Riverdale“ produktsioon jätkub: kõik tulevased episoodid on pühendatud Luke Perryle

4. märtsil lahkus insuldi tagajärjel siitilmast Luke Perry. Noortesarja "Riverdale" võtteplatsil kustutati pärast kurba uudist tuled, kuid pärast kaks päeva kestnud leina jätkavad näitleja kolleegid sarja kolmanda hooaja produktsiooniga, kirjutab Deadline.

27. veebruaril haiglasse toimetatud 52-aastane näitleja oli küll esialgu kontaktivõimeline, kuid paraku tema seisund halvenes. Telekanal CW peatas koheselt oma hittdraama "Riverdale" produktsiooni, milles Luke Perry kehastas peategelase Archie (K.J. Apa) isa Fred Andrewsit.

Eile õhtul läks Ameerikas eetrisse seriaali 3. hooaja 14. osa. Sarja meeskond üritab küll oma eludega edasi minna ja keskenduda filmimisele, kuid Perry mõĺgub kõigil mõtteis. "Vaatan võtteplatsile minnes vanu pilte," kirjutas produtsent Roberto Aguirre-Sacasa kolmapäeva hommikul Instagramis. "Igavesti meie süda. Tänases "Riverdale'i" episoodis teeb Fred seda, milles ta kõige parem on – Archie aitamine. Pühendame selle ja ka kõik ülejäänud episoodid Luke'ile."

Kuulduste kohaselt kasutasid sarja stsenaristid paar päeva kestnud pausi, et 3. hooaja viimaste osade käsikirjas muudatusi teha. Pole veel selge mitu episoodi enne suvist pausi sarja tegijatel filmida on jäänud. Kui produtsendid just midagi muuta ei soovi, peaks Fredi veel nägema mitmes enne Luke Perry insulti filmitud episoodis.

Archie koomiksitel põhinev "Riverdale" on hetke üks menukamaid noortesarju ja CW andis hiljuti sisse ka selle neljanda hooaja tellimuse. Fred Andrews pole küll üks peategelastest, kuid tema lahkumine tekitab siiski suure porbleemi. Sarja keskmes on Archie ja tema koolikaaslased, ent rahuliku meelega Fred on draama tasakaalustavaks jõuks.