Foto: Kalev Lilleorg
Kultuur
5. märts 2019, 09:14

Lõbus koguperesaade „Suure tähe väike täht“ alustab uut hooaega!

Vaatajate südamed võitnud telemängu uus, lõbus hooaeg alustab 15. märtsil endiselt armastatud näitlejate Märt Avandi ja Ott Sepa juhtimisel. Lapsesuu ei valeta ja staaride kodune elu laotatakse ausalt ja armutult televaatajate ette laiali. Õigesti vastates koguvad staarid raha, mille nad annetavad abivajajatele.

Selle hooaja saadetes saab näha ka juba täiskasvanud lapsi – Liis Lemsalut, Getter Jaanit ja Uudo Seppa oma vanematega. Lisaks on tulemas Kristina Šmigun, Erki Nool, Taavi Tõnisson, Anti Kobin, Urmas Paet ja paljud täised koos oma lastega. Valmimas on ka kaksikute erisaade, kus on kohal näiteks Marcel Vichmanni kaksikutest tütred.

Ühes saates on külas Leelo Tungal oma tütretütrega ja filmis „Seltsimees lapses“ Leelot kehastanud Helena-Maria Reisner koos oma ema Liisa Pakostaga. Kolmanda paarina pakub neile konkurentsi „Eia jõulud Tondikakul“ peaosa mänginud Paula Rits ja tema ema Katrin Vanaselg.

Avasaates on külas eurosaadik Urmas Paet oma tütre Emiliaga, poliitik Heidy Purga poja Villiamiga ning moekunstnik ja stilist Karolin Kuusik poja Leviga. Lapsed paljastavad saatejuhtidele Märt Avandile ja Ott Sepale ehmatavalt humoorikaid fakte oma vanemate kohta – seda peab nägema!

"Suure tähe väike täht" alustab 15. märtsil kell 20.00 TV3s!