Foto: Daisy Lappard
Inimesed
1. märts 2019, 13:29

Lenna lööb kaasa sarja „Papad mammad“ uues hooajas: loodan, et suudan enda kuulajaid üllatada

TV3 komöödiaseriaali "Papad mammad" uue hooaja võtted on täies hoos ja teiste seas lööb sel korral kaasa ka jaanuaris toimunud Eesti Muusikaauhinnad 2019 galal aasta naislaulja tiitli pälvinud lauljatar Lenna Kuurmaa.

''Uusi väljakutseid on alati põnev vastu võtta! Viimane teleroll oli mul "Kättemaksukontoris" ja sellest on nüüd mõni aasta möödas. Uuel hooajal on mul tõesti seriaalis "Papad mammad" külalisroll," kinnitab lausub Lenna Naistelehele. "Loodan, et suudan enda kuulajaid üllatada.''

"Papad mammad" värske hooaeg stardib järgmisel pühapäeval ja Lenna Kuurmaa külalisrolliga episood jõuab eetrisse 17. märtsil. Lenna kehastab sarjas Raimo Passi tegelaskuju Mitskini miniat. "Jüri vajab raamatu kirjutamiseks rahu ja vaikust, aga kade Volli kimbutab teda uute krutskitega. Mitskin pakub viimaks Jürile raha eest ekstreemse rahupaiga, mis Jürile juba eluohtlikuks muutub. Mitskin peab samas linnapreilist minia tulekuks valmistuma ja palub mammadelt stiilinõu. Lapsega maale tulnud minia pole aga Mitskini elamisega sugugi rahul ja värske papa peab hakkama pingutama, et õige papa mõõtu välja annaks," seisab telekavas sarja kuuenda hooaja teise osa "Diskopäkapikud" kirjelduses.

Foto: Mardo Männimägi

Lenna Kuurmaa on lisaks eelnevalt nimetatud "Kättemaksukontorile" teinud varasemalt rolle ka näiteks Rainer Sarneti draamafilmis "Kuhu põgenevad hinged", TV3 menuseriaalis "Kodu keset linna" ja Aku Louhimiesi lavastatud Soome filmis "Vuosaari". Hetkel on tal käsil oma karjääri esimesed suuremad soolokontserdid. Täna õhtul Tartus ja 3. märtsil Tallinnas. Kultuurikatla ja ERM-i lavadele toob Lenna oma seniste lugude paremiku ning esmakordselt kõlavad kontsertidel lood uuelt albumilt “3X”.

"Soolokontserte pole mul ikka väga pikalt olnud, lisaks saan esimest korda esitada loomingut, kus kõikides lugudes olen autorina kaasa löönud. See saab kindlasti olema uus ja põnev kogemus,’" lisab Lenna.

Kontsertide produktsiooni eest vastutab Karl Sirelpuu, kes viimastel aastal produtseerinud suuremaid kontserte artistidele nagu Ewert and The Two Dragons, Trad.Attack!, NOEP jt. Piletid on saadaval Piletilevis.