Foto: Vida Press
Ilu ja mood
1. märts 2019, 12:25

Vaata ka selle mustriga must have moeoste! 

See on kevade kõige ägedam muster!

Kõik räägivad vastuolulisest leopardimustrist, kuid tegelikult kannavad tõelised stiiligurud hoopis üht teist loomamustrit. 

Loomamustrid on moes viimasel ajal jõudsalt esile kerkinud ning vaieldamatult kõige enam pakub kõigile kõneainet just leopardimuster. Selle, suhteliselt vastuolulise, mustri varju on aga jäänud ussimuster, mida on palju kergem välja kanda ning mis tegelikult näeb seljas isegi ägedam välja kui leopardi- või mõne muu looma muster. 

Ussimustri kasuks räägib juba seegi, et erinevalt leopardimustrist ei käi temaga kaasas labasuse küsimust ning üldiselt on keeruline seda kandes vulgaarne või kuidagi muudmoodi liiga pealetükkiv välja näha. 

Kõige kergem on maonahamustrit oma garderoobi tuua aksessuaaride näol. Olgu selleks siis näiteks kott, kingad või saapad. 

Foto: Vida Press
Foto: Vida Press

Kui sinasõprus saavutatud, siis ei puudu ühe moenaise garderoobist kindlasti ka ussimustriga kleit, püksid või mõni muu riideese. Eriti julgete trendihaide kappi kuulub kindlasti ka ussimustriga kevadmantel. 

Foto: Vida Press
Foto: Vida Press

Siiski tasub meeles pidada, et nii nagu kõigi teiste loomamustritega, ei tasu ka ussimustriga liialdada ning pigem jälgida, et seda oleks vähem kui rohkem. Täiesti piisab ussimustriga kotist või kingadest või siis kleidist. Kindlasti ei tasu hakata kokku sobitama jalanõusid, kotti ja riietust, mis on kõik selle mustriga. 

Seega, kui tahad endagi gardeoobi veidi viimast moeröögatust tuua, siis parimad ussimustriga ostud on näiteks alljärgnevad: 

Na-kd 66,95 € Foto: na-kd.com
Zara 29,95 €
Carvela 80 € (www.kurtgeiger.eu)
River Island 55 €