Reiss 80 € (NB! Originaalhind 220€)Foto: reiss.com
Ilu ja mood
28. veebruar 2019, 14:55

NÄDALA MOELEID: seelik, millest peaks unistama iga moekas naine!

Aeg on püksid kappi jätta ja ennast seelikulainele häälestada, sest just seelikud on need, mis hetkel enim moepunkte annavad. 

Moepüünel on hetkel ilma tegemas kaht tüüpi seelikuid: satiinist ja plisseeritud. Kui satiinseelikud on mõeldud eelkõige tõelistele trendihaidele ning ilmselgelt igaühele meeltmööda pole, siis plisseeritud seelikud on need, mis on tegemas tõelist comebacki. 

Paljud arvavad, et plisseeritud seelikud sobivad vaid saleda figuuriga naistele, siis tegelikult päris nii see ei ole. Jälgida tuleks seda, kui teravad on seeliku voldid ning kustkohast need algavad. Kui seelikul on väga teravad ja tugevalt sissepressitud voldid ning need hakkavad värvlist, siis istub see tõesti kõige paremini vaid väga peenikestele naistele. Kui voldid on aga kergemad, seelik ise lendlevamast materjalist ning plisseeritud osa algab alles puusast, siis sobib see ka volüümikama figuuriga naistele. 

Milline siis on kõige moekam plisseeritud seelik? Ühest vastust sellele polegi, mis annab omajagu vabadust. Näiteks julged moenaised eelistavad leopardimustriga seelikut, samal ajal kui tagasihoidlikumad pigem lillelist või üldse ühevärvilist seelikut.