Foto: Vida Press
Ilu ja mood
28. veebruar 2019, 12:57

Kas sina oleksid valmis neid asju järgmisel talvel kandma?

Milano moenädalal tutvustati järgmise sügistalve moekollektsioone ning võib öelda, et disainerid on lõpuks aru saanud, et moe pärast ei tasu külmetada. Küll aga ei julge ilmselt enamik inimesi nende loodud soojade riietega koduuksest kaugemale minna. 

Sulejope või -mantel on olemas pea igaühel ning on põhjamaa talvel üldse üks tavapärasemaid ülerõivaid, kui ei taha end kringliks külmetada. Nüüd on aga mitmete moemajade disainerid otsustanud sulejope trendi edasi arendada ja tulnud välja soojade, kuid veidi veidrate ideedega.

Nii võib järgmisel talvel endale näiteks hankida Gucci tepitud püksid, mis pidavat ülihästi sooja hoidma. Kui palju sellised moodsad karupüksid maksma hakkavad pole teada, kuid arvata on, et enamik inimesi eelistaks pigem karupükste kandmist. 

Foto: Vida Press

Tepitud pükstest on aga mitu sammu edasi astunud tuntud ülerõivaste kaubamärk Moncler, kes on talve puhul otsustanud välja tulla sulekleidiga. Seejuures väärib märkimist, et taolist õhtukleiti oli võimalik soetada ka tänavu ning selle eest tuli välja käia üle 2000 euro. 

Foto: Vida Press

Kellele talv ei meeldi seetõttu, et sooje naiselikke rõivaid on vähe, võib järgmisel talvel suunduda Bottega Veneta butiiki. Nimelt on nende kollektsiooni oodata suleseelikut. Kriitikud on juba nentinud, et ilmselt ei näe ükski naine seda kandes eriti sale välja, kuid olukorda aitab ilmselt mõnevõrra päästa mõni figuurijärgiv ja veidi "külmemast" materjalist pluus. 

Foto: Vida Press