Foto: Vida Press
Ilu ja mood
27. veebruar 2019, 15:12

Taskukohane aksessuaaritrend, millest on vaimustuses isegi siniverelised!

Juukseehted on sellel hooajal vaieldamatult rohkem fookuses kui ühedki teised aksessuaarid. Seejuures ei ole trend vallutanud ainult moehullude südameid, vaid lööb laineid ka sinivereliste hulgas, lihtsamast rahvast rääkimata. 

Saabuva kevade kõige suuremaks moeröögatuseks on juukseklambrite kõrval kindlasti ka peavõrud. Kui varem on peavõrusid seostatud eelkõige väikeste tüdrukutega, siis nüüd on need tunginud pigem just täiskasvanud naiste südamesse ning isegi nii suure hooga, et trendividina eest on nii mõnigi nõus käima välja röögatuid summasid. Siinkohal olgu öeldud, et keegi ei nõua mõne luksusbrändi peavõru ostmist, vaid täpselt sama stiilselt mõjuvad ka tunduvalt odavamate kaubamärkide omad. Nii on näiteks Rootsi printsess Sofia juustes nähtud Lindexi peavõru, rääkimata lugematutest moeblogijatest, influenceritest ja muidu moefännidest. 

Foto: Vida Press
Foto: Vida Press
Foto: Vida Press

Peavõru hankimise kasuks räägib seegi, et efektne peaehe annab välimusele omajagu juurde, ilma et peaks kõvasti aega kulutama. Nii ongi moes eelkõige väga suured ja silmapaistvad võrud, kuid vale ei ole juukseid kaunistada ka mõne veidi tagasihoidlikuma variandiga. Viimased on eriti head just trendiga sinasõpruse sobitamiseks, kui julgust mõnda veidi silmatorkavamat peaehet kanda veel ei ole. 

Näiteks tasub mütsiilma taandudes oma juukseid ehtida nende peavõrudega:

Lindex 7,99 € NB! Selline on ka Rootsi printsess Sofial!
H&M 5,99 €
Accessorize 7 €
Ginatricot 6,95 €