"Pilvede all"Foto: Pressimaterjal
Kultuur
25. veebruar 2019, 18:50

Kanal 2 õhtune kava pea peal: „Pilvede all“ värske hooaeg hakkab eetris olema uuel ajal! (20)

6. märtsist alustab Eesti hittsarja „Pilvede all“ värske hooaeg ja see hakkab eetris olema uuel ajal – ikka kolmapäeviti, aga pool tundi tavapärasest hiljem – 22.00.

"Pilvede all" sügishooaeg lõppes õnnetusega, mille läbi kaotasid Indrek ja Mari kõik. Vähemalt tunneb sedasi Indrek pärast põlengut, mis jättis tema mööbliärist alles vaid hunniku sütt. Kuid õhus on palju küsimusi. Alates sellest, kes põlengu eest vastutab ning lõpetades sellega, kuidas pere taas jalad alla saaks. Lisaks selgub, et Indrek on Mari eest midagi väga olulist varjanud.

Kertu otsustas lõpetada igasuguse suhtlemise Erikuga, kuid kooselu Andresega ei jäänud sellest hoolimata püsima. Nii algas uus aasta Kertu jaoks üksinda koos lastega, püüdes Joosu jagamisel koos Andresega mõistlikku lahendust leida. Samas ei jäta Erik jonni ning püüab leida võimalusi Kertuga suhtlemiseks, kasutades selleks alatult ära Siirit, kes on Erikusse arutult armunud.

Sirje Jakobsoni saladused tulevad päevavalgele

Haapsalus ei tea keegi peale Sirje, kuhu kadusid Gunnar ja Urmas ning mis meestega tegelikult juhtus. Tõde hakkab päevavalgele ilmuma alles siis, kui Gunnar ootamatult... Haapsallu tagasi tuleb! Ja mitte ainult – ka Urmas ilmub välja, elusa ja tervena. Ometi asendub esialgne rõõm üsna pea pingete ja suure segadusega, sest meestel näib olevat ühine plaan, mis Sirjele sugugi ei meeldi. Lisaks on Gunnariga juhtunu meest muutnud ja üldsegi mitte sellises suunas, nagu teda kannatlikult oodanud naisele meeldiks. Rõõm Gunnari naasmisest asendub üsna kiirelt pettumuse ja etteheidetega ning loomulikult tõmbab Sirje oma mängudesse kaasa ka Alberti ja Inna. Probleemiks osutub ka Urmas, keda Haapsalus ootamas järjekordne abikaas, Eva. Naine, kellest saab Sirjele ootamatult suur probleem.

Kanal 2 õhtune kava pea peal

Järgmisest nädalast muutub Kanal 2 õhtupoolne kava taas tuttavalt koduseks. Kõige suurem muutus on see, et viimased kuu-poolteist eetris laiutanud otsesaade „Õhtu!“ nihkub tunni jagu hilisemaks ja hakkab olema vaid üks tund pikk, varasema pooleteise tunni asemel. Seetõttu pääsevad varasematel kellaaegadel eetrisse juba teada-tuntud saated. 

Kell 19.00 alustab traditsiooniliselt uudistemagasin „Reporter“, mille eetriaeg on nihkunud pool tundi hilisemaks. Muudatustega seoses saab tuttava eetriaja tagasi näiteks esmapäevane „Kuuuurija“, mida näeme edaspidi kell 20.00 – samal ajal, mil ta oli eetris ka varasematel hooaegadel TV3s. Teisipäeval kell 20 hakkab eetris olema „Radar“, kolmapäeval kell 20 „100 erilist eestlast“, neljapäeval kell 20 „Kodutunne“ ja reedel kell 20 „Roaldi nädal“.