Foto: JENS KALAENE/dpa/Alamy Live News / Vida Press
Kultuur
22. veebruar 2019, 16:26

KURB FOTO | Karl Lagerfeldi kurikuulus kass leinab oma omanikku (3)

Maailm leinab mõned päevad tagasi siit ilmast lahkunud Karl Lagerfeldi ja teiste seas on sügavas leinas ka mehe kallis kass Choupette.

Chaneli ja Fendi moemajade legend toimetati haiglasse esmaspäeva õhtul, kuid 85-aastase Lagerfeldi tervislikku seisundit ei suudetud päästa ja järgneval päeval ta suri. Staarid ja tema kolleegid asusid sotsiaalmeedia vahendusel mehele austust avaldama, ent paljud hakkasid koheselt südant valutama ka moelooja kuulsa kassi pärast.

Kassi Instagrami kontot haldav Ashley Tschudin jagas eile kurba fotot, millel Choupette must loor peas oma omanikku leinab. "Tänan teid kõiki kaastunde eest. Varem külma, kuid nüüd lihtsalt murtud südamega asun ma leinama," seisis pildi all. 

Birma tõugu sinisilmne Choupette sattus moekunstniku hoolde aastal 2011, kui modell Baptiste Giabiconi palus Lagerfeldil oma kassi eest hoolitseda, kirjutab ajakiri Nylon. "Choupette kuulus ühele minu sõbrale, kes uuris minu teenijannalt, kas ta võiks kassi eest paar päeva hoolt kanda,” meenutas Lagerfeld. Sellest sai alguse aga imeline kiindumus ja Giabiconi oma lemmikut enam tagasi ei saanud: "Ta sai endale teise kassi, kelle ta paksuks söötis, aga Choupette'ist sai maailma kõige kuulsam ja rikkam kass," muigas moelooja.

Tänaseks päevaks on tegemist tõepoolest maailma ühe rikkaima kassiga, kellel on Instagramis üle 185 000 jälgija. Kass peetakse ka Karl Lagerfeldi hiigelvaranduse üheks võimalikuks pärijaks.

Loe lisaks: Mis saab Karl Lagerfeldi kuulsast kassist ja kes pärib hiigelvaranduse?