Foto: Vida Press
Ilu ja mood
21. veebruar 2019, 11:26

Just sellised teksad on kevade kõige moekamad! (3)

Algava kevade trenditeksades pole ühest küljest midagi üllatavat, kuid samas ilmselt igaühe maitse need siiski pole. 

Koos aastaajaga muutub alati ka teksamood ning kuigi oma lemmikteksapükse pole vale kanda kasvõi aastaringselt, tasub neil, kes soovivad trendilainel surfata, siiski silmad ja kõrvad uute teksatuulte osas lahti hoida. Seda eriti veel seetõttu, et alati ei peagi trenditeksasid minema poodi hankima, vaid need võivad juba varasemast kapipõhjas ootamas olla. 

Selle kevade väidetavalt kõige ägedam teksamood on moepildis olnud tegelikult juba korduvalt. Nimelt on selleks pleekinud välimusega teksa, mis on inspireeritud eelkõige 1980ndatest. Seega pleekinud sinised ja pastelsed toonid tagavad kõige kõrgemad stiilipunktid - kui on keegi, kes ainult neid peaks taga ajama. 

River Island 55 €
Zara 22,95 €

Seejuures tasub veel märkida, et pleekinud välimus ei peaks olema ainult teksapükstel, vaid ka -tagidel, -seelikutel, -kleitidel ja kõigel muul, mis denimist tehtud.

Zara 49,95 €
H&M 34,99 €

Samuti pole võrreldes möödunud aastaga muutunud asjaolu, et kui juba denimit kanda, siis on kõige trendikam sellega lihtinimese silmis veidi liialdada. Ehk siis kanda korraga nii paljusid denimrõivaid ja -aksessuaare kui vähegi võimalik.