Foto: Richard Shotwell / AP / Scanpix
Inimesed
21. veebruar 2019, 11:01

Brooke, hoia alt! Menusarjaga „Vaprad ja ilusad“ liitub uus kuulus kaunitar (14)

Denise Richards liitub menusarjaga „Vaprad ja ilusad“. Hiljuti tõsieluseriaali „Real Housewives of Beverly Hills“ üheksandas hooajas kaasa löönud kaunitar on napsanud endale salapärase Shauna Fultoni rolli.

„Shauna on lõbujanuline ja töökas üksikema Las Vegasest, kelle eesmärgiks on elada elu täiel rinnal,“ rääkis sarja produtsent ja stsenarist Bradley Bell ajakirjale People. "Ta suundub Los Angelesse, kui saab teada, et tema tütar Florence „Flo“ (Katrina Bowden), tema elu uhkus ja rõõm, on segatud keerulisse olukorda. Kuid Shauna seotus sellega ei lõppe. Tal on minevikust suuri saladusi avaldada.“

Näitlejatar saabub „Vaprate ja ilusate“ võtteplatsile juba sel reedel ja Ameerikas linastub tema esimene episood 13. aprillil. Eestlased peavad Richardsiga kohtumist veel mõnda aega ootama.

48aastane Denise Richards on kaasa löönud mitmetes tuntud filmides ja telesarjades. 1999. aastal linastanud James Bondi filmis „The World Is Not Enough“ kehastas ta Bondi tüdrukut. Lisaks on ta külalisrolle teinud telehittides „Seinfeld“, „Sõbrad“ ja „Beverly Hills, 90210“.