Hind enne 73 € Uus hind 20 € Foto: warehouse-london.com
Ilu ja mood
21. veebruar 2019, 10:47

NÄDALA MOELEID: Chanelist inspireeritud tviidjakk

Kuna talv hakkab õige vaikselt siiski taanduma ning mitte sugugi kaugel pole jakiaeg, tasub silm peale panna just kõige klassikalisematele kevadistele ülerõivastele. 

Chaneli moemaja tviidjakk on üks ikoonilisemaid riideesemeid moemaailmas. Coco Chanel disainis selle 1954. aastal ning väidetavalt sai ta inspiratsiooni just meesterõivastest, mis lasid neil vabalt liikuda. Toona sai jakist kiiresti staatusesümbol ning nii on see säilinud tänaseni. Samas pole ka imestada, sest originaaljaki eest tuleb Chaneli butiigis välja käia ca 4500 eurot. 

Kui sellist summat Chaneli poes laiaks lüüa pole, ei tasu siiski tviidjaki ostmisest loobuda. Nimelt on tegemist klassikaga, mis näeb igas vanuses naiste seljas hea välja ning mis ilma Chaneli logota ei pruugi sugugi tervet varandust maksta. 

Nooremad naised, kes arvavad, et tegemist on siiski vanainimeseriidega, peaksid selle sobitama kokku näiteks trenditeksadega või kandma seda hoopis T-särgi peal. Tulemus pole sugugi mutilik, vaid tagab hoopis kõrged stiilipunktid ja veidi rokiliku välimuse. 

Sama stiilne näeb tviidjakk välja aga ka vanema naise seljas, koos kostüümipükste, seeliku või tegelikult ükskõik millega sobitatuna.