Foto: DANNY FELD / Scanpix
Kultuur
20. veebruar 2019, 12:27

Hittsarja „Sõbrad“ fännid avastasid järjekordse apsu, mida keegi varem ei näinud!

Menusari "Sõbrad" jõudis lõpusirgele juba viisteist aastat tagasi, kuid terava pilguga fännid avastavad ka veel tänasel päeval teletegijate salajasi apsakaid.

Kuna "Sõbrad" maandusid mullu Netflixis, on kõigil võimalik seda uuesti ja uuesti vaadata ning vigu leides seriaal pausi peale panna. Näiteks avastati üks järjekordne anomaalia episoodist "The One With The Screamer", milles Phoebe ripub kaks päeva ooteliinil ja keeldub telefonitoru hargile panemast.

Veebisaidi Reddit kasutajad täheldasid, et Lisa Kudrow'i poolt kehastatud tegelaskuju kõne ei pruukinud läbi minna, sest telefon polnud korralikult ühendatud. Samal ajal kui Phoebe toru jõllitab, on selgelt näha, et lauatelefoni alusel pole ühtegi juhet taga. Üks fänn spekuleeris, et telefon võis ju töötada patareide abil, kuid see oleks pidanud siiski telefoniliiniga ühendatud olema.

Ross Gelleri endist abikaasat Carolit mänginud Jane Sibbett paljastas ka värskes intervjuus, et sarja üks stseenidest polnud üldse nii süütu kui esialgu tundub. Sibbett meenutas, kuidas ta episoodi "The One Without the Ski Trip" jaoks idee välja käis. "Oli üks nali, mida me pidevalt muutsime," rääkis ta väljaandele The Guardian. "Me ei saanud seda õigeks. See oli see osa, milles Susan ja mina tähistasime oma aastapäeva ning Ross tuleb külla väga ebasobival hetkel ja ma pidin talle teatama, et praegu pole hea aeg. Seega eemaldasin ma oma keelelt pisikese kubemekarva. See oli ainus kord, kui ma midagi nii pöörast välja käisin ja see läks päriselt ka eetrisse," meenutas näitleja.