MatsimokaFoto: Stanislav Moshkov
Triin Raestik 23. veebruar 2019 09:00
Kodumaa sünnipäeval poetab õige eestimaalane lauale moodsama suupoolise sekka ka midagi maalähedast. Näiteks süldi. Et lauakatjatel oleks kergem hea sült poest koju tuua, maitsesime vabariigi aastapäeva eel sealihasülte.

Kodumaa sünnipäeval poetab õige eestimaalane lauale moodsama suupoolise sekka ka midagi maalähedast. Näiteks süldi. Et lauakatjatel oleks kergem hea sült poest koju tuua, maitsesime vabariigi aastapäeva eel sealihasülte.

Kuidas testisime?

Sealihasültide edetabelit kokku pannes hindasime esmalt muidugi süldi välimust ja maitset. Jälgisime ka kallerdise olemasolu – õige sült peab sisaldama ka kallerdist, mitte olema liiga lihane amps. Hea maitse andis plussi. Uurisime sedagi, millest sült koosneb. Liiga pikk ja lihtsale inimesele mõistetamatuid aineid täis koostisosade nimekiri tõi miinuspunkte. Nagu ka imelik värvus või liigne soolasus.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad