Testid

NAISTELEHT TESTIB | Milline sealihasült sünnib süüa? (19)

LISA KOMMENTAAR

a . k 6. märts 2019 18:55
käin eestis 1-2 korda aastas aga ,kui sülti ostan siis kas rannarootsi või minu kodu maakonna toodet , oskari sülti. täitsa head mõlemad.
l 24. veebruar 2019 23:13
rannarootsi sealihasült
muidu sült maitseb väga 24. veebruar 2019 11:32
Minu jaoks m i t t e . ükski neist , kuna ma lausa jälestan , kui pannakse ja siis jäetakse ,, vedelema ,, loorberlehed süldi vedeliku sisse , isegi ,kui juba karbis on veel lehed sees !??
ery vanapoiss 24. veebruar 2019 10:32
Kinnitan, Rannarootsi sealihasült on tõesti hea
kindlasti 24. veebruar 2019 08:42
oma tehtud sült sobib süüa. Poe süldid on halvad, mingi teistmoodi maitse.
... 24. veebruar 2019 05:23
Ainult teatud oma lähisugulase poolt tehtud sült on söödav.Poest ei osta.
zip 23. veebruar 2019 19:20
Ainult üks -Oskari sealihasült.Teistel on liha tükeldatud kirvega ja zelantiinist nii kõvad,et nuga ei lõika ja süüa ei kõlba.
sirts 23. veebruar 2019 16:08
rannarootsi sealiha sült 2015 a. vääga hää!

täpselt 23. veebruar 2019 15:43
ei söö seda sülti korraga nii palju, et iga kord, kui isu tuleb, hakkad keetma, kui tuleb isu ostan poest karbikese Oskari või Rannarootsi sülti. Kes siin selliseidsõnu pillub, et poesüldid ei sünni süüa, on küll õige peen enda arust. Muidu on ei tea kui paljud näljas, nende enda jutu järgi, aga vaata, kus pirtsutavad.
kodune 23. veebruar 2019 15:19
Korra ostsin poest sülti,sest kiire oli ja rohkem enam ei osta.Üldiselt keedan süldi kodus.
pets 23. veebruar 2019 13:50
Andke 23. veebruar 2019 11:39
sülti prooviks kassile, kui kass sööb, siis võite ka süüa.
AJ 23. veebruar 2019 11:29
Saaremaa talusült on väga maitsev ja ei ole "kummist" lihaga. Olen kõik läbi proovinud ja ka ise teinud. Oma sült on muidugi kõikse parem, aga nii palju ei söö alati ära, tuleb ikka potitäis korraga keeta...
Oskari sealihasült kõlbab süüa küll. 23. veebruar 2019 10:30
UUS sült 23. veebruar 2019 10:16
Eile ostsin prooviks Rakvere kanalihasült, UUS, vähese äädikaga. Jube, kui hapu! Kas selle süldi valmistajad ise on seda haput ollust maitsenud, sorry aga nii on
ÕL-e tase 23. veebruar 2019 10:02
Osta ei jõua vä, et aegunud saasta sööte-reklaamite, prükkarid? :DD

23. veebruar 2019 09:52
Mikson süldi liha punane, kas vähe kuumutatud või?
Tiit 23. veebruar 2019 09:34
Inimesed nii laisaks muutunud, et ei viitsi ise sülti ka keeta. Keetsin Vabariigi aastapäevaks ja on igatahes parem kui poest ostetud. Poest on sülti väga harva leida, see mis seal müüakse on zelatiiniga lihaterretis.
Hiiumaa mees 23. veebruar 2019 09:31
Ükski poesült ei sünni süüa. Mina mina söön ainult oma naise vöi ema keedet sülti, mida ei pea närima nagu kummi, millel on maitset ja ilusasti suus sulab.