Foto: ERIC GAILLARD / Reuters / Scanpix
Inimesed
18. veebruar 2019, 16:37

Kaks ühe hinna eest? Katy Perry kihlasõrmus meenutab hirmsasti Orlando Bloomi eksi oma (1)

Alates möödunud nädalast särab Katy Perry sõrmes lilleõiekujuline teemantsõrmus, mille hinnaks 5 miljonit dollarit. Ehe meenutab aga hirmsasti sõrmust, mille tema kihlatu Orlando Bloom juba ammu supermodell Miranda Kerri sõrme libistas.

Bloom tegi valentinipäeval ülimalt romantilise žesti ja palus Katy Perry kätt. Paarile lähedane allikas sõnas ajakirjale People, et Bloom oli ettepanekut plaaninud juba mõnda aega. Mees oli isegi eelnevalt Perry vanematelt luba küsinud. 

Popstaar olevat õnnest värisenud ja eputas hiljem oma uhke sõrmusega ka sotsiaalmeedias. Mitmed moehuvilised täheldasid aga kiirelt, et lilleõiekujuline kihlasõrmus meenutab hirmsast Bloomi ekskaasa Miranda Kerri oma. Kerri hiiglaslik kihlasõrmus oli samuti lilleõiekujuline, ainult juveelid ja teemandid on sõrmustel erinevad. Perry sõrmuse keskel on roosa juveel, mida ümbritsevad kaheksa valget teemanti, Kerri sõrmuse keskel ilutses aga teemant.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Miranda Kerr ja Orlando Bloom kihlusid aastal 2010. Nad lahutasid aastal 2013. Katy Perry oli varasemalt abielus koomik Russel brandiga. Katy Perry ja Orlando Bloom jäid esmakordselt üheskoos kaamerasilma ette 2016. aasta Kuldgloobuste järelpeol. Aasta hiljem teatasid nende pressiesindajad, et staaride armuõnn on läbi saanud, kuid juba mõned kuud hiljem nähti neid taas koos.

Foto: MAVRIX / Scanpix